-
+++Drogi "milczący smoku, nieśmiały tygrysie"
Drogi młody terrarysto! Strasznie ubolewam nad tym, ze wątek o mnie został zamknięty. napiszę wiec tutaj, żebys się łaskawie odpimkał od mojej osoby. Swoje jakże cenne uwagi zachowaj dla mamy, taty, babci, etc. Zajmij sie może lepiej nauką (polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem). Wypraszam sobie teksty typu "następny kit". Troszkę za długo się tym zajmuję, i troszkę za bardzo cenie sobie opinię o sobie. Nie chcę Twoich przeprosin, poprzednie przyjmuję. I mała rada: zamiast nękać i obrażać ludzi swoimi błyskotliwymi spostrzeżeniami zajmij sie raczej czytaniem książek, niekoniecznie o tematyce terrarystycznej, albo odrób lekcje. W twoim wieku, to idealne zajęcie.... a bziuczenie na forum, moze za jakiś czas, jak będziesz maił o czym.
-
Re: +++Drogi "milczący smoku, nieśmiały tygrysie"
Witam
A doczytales moj post do konca?? Nie oczernialem Twojej osoby tylko po prostu nie zgadzam sie tym aby wije ,,dawac malym dzieciom i brac na rece" Tylko tyle. Zakonczmy temat, bo nie chce klotni a zaraz przyjdzie tu kilka osob.
Pozdrawiam serdecznie.
-
To się nie przypierniczaj na drugi raz. Z daleka odemnie. Co do tego co powiedziałeś przeczytaj główny post: nastepne kity. Kolego jesteś bezczelny albo ograniczony. wybierz sobie opcję.
-
Witam
Ok przeprosilem Cie za to jesli Cie urazilem, ale nie zgadzam sie z tym co napisalem we wczesniejszym poscie.
Pozdrawiam
Ps. Chyba koniec tematu.
-
silent dragon wedlug mnie jestes najwiekszym nabijaczem postow i w ogole uwazasz sie jak na swoj wiek bardzo powaznym i wszech wiedzacym....
-
Witam
Mnie nie obchodzi ilosc postow. Poza tym po co sie wtracasz??
Popatrz na to jak ja sie wedlug Cie wymadrzam:
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=15842&t=15808
Pozdrawiam
Ps. Koniec tematu.
-
mnie osobiscie najlepiej sie podoba to
Witam
pozdrawiam
Niekiedy jego post w dziale ze zdjeciami wygląda tak
Witam
ładny
pozdrawiam
-
Ludzie, tylko kłócić się potraficie? Takie sprawy załatwiajcie na privie.
Uprawnienia umieszczania postów