-
Niemiecki
Czesc,mam zadanie z niemca pomozecie mi? Musze opisac swoj pokoj (nie za dokladnie) a za bardzo nie wiem jak bo nie bylo mnie na tych lekcjach a nasza profesorka jest bardzo "wymagąjąca" (czyt.wstawia piatki kujonom,gnębi nieuków) Jesli moglibyscie to z gory dzieki
-
Re: Niemiecki
Popros kumpla o zeszyt i napisz...
albo odpisz od kogos to zadanie:] proste?:P
-
lol mialem to samo zadanie, jak chcesz to moge Ci dac, tylko musze je znalezc . Bedziesz wiedzial gdzie wstawis te "B" (podwojne s??)
-
Ja też to miałam...tylko nie wiem gdzie mam stary zeszyt:P
-
Czesc,bylbym bardzo wdzieczny jakbys mi dal A co do odpisania to nie wiem czy to dobry pomysl bo o 21.00 raczej nikt mi nie da zeszytu pozdro
-
Ich habe mein eigenes Zimmer. Dort herrscht stets Unordnung. Die Wande sind hell. Rechts von der Tur steht ein Bett. Neben dem Bett steht ein Nachtisch und eine kleiner Schrank. Auf dem Schrank steht ein Terrarium mit der Schlange. In der Ecke steht eine Kommode. Auf der Kommode steht ein kleines Terrarium mit der Tarantel*. An der Wand hangt ein Poster von "Wladca Pierscieni". Gegenuber der Tur steht eine Couch. Hinter der Couch ist das Fenster. In der Ecke steht meine Electrogitarre. Links von der Tur steht ein Buchregal. Neben shteht ein Schribtisch und eine Stuhl. Unter dem Schreibtisch steht Abfalleimer.
*nie wiem jak jest ptasznik po niemiecku
PS sry ze tak pozno ale rodzice siostra okupowala kompa :/
-
aha brakuje niemieckich znakow ale chyba skapujesz o co chodzi?
-
Dzieki ci metal
-
nie ma za co sam nie znosze niemca..... wrrrr.....
Uprawnienia umieszczania postów