Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: poszukuje linkow

poszukuje linkow

zna ktos moze jakeis linki do stron z filmami do sciagniecia z egzekucji . kiedys widzialem taka stronke z egzekucja jakichs ludzi w iraku ,chodzi mi o tego typu stronke .pilnie .pozdraiwam.

niepytac na co mi te strony :]

Re: poszukuje linkow

wpisz różne odpowiednie hasła w jakąś wyszukiwarkę p2p to znajdziesz...
    swoją drogą, na co Ci to??

TylerPL
    Guest

Tam kiedyś był filmik z zabijania Nepalskich zakładników. A filmy z egzekucji w Iraku to ja nawet swojej matce pokazałem, żeby wiedziała co Ci arabowie tam robią!

Szczerze nie polecam nikomu ogladania tych filmow. Nie mam jakis problemow z odcinanymi glowami oraz nie sadze abym byl slaby psychicznie ale chodzi raczej o siwadomosc tego ze to nie kolejny wymysl producentow filmowych lecz prawdziwe zycie. Ci ludzie na prawde ciepieli i kiedy postaracie sie postawic w ich suyacji to odechce wam sie tego ogladac. Pomyslcie sobie co przezyly ich rodziny ogladajac te materialy. Jednym slowem nie warto ogladac bo tylko popsujecie sobie chumor...

oj dziecko.. a zebys tak mogl zobaczyc co amerykany tam robia..
    a chcesz wiedziec co robia araby? dekapituja najezdzcow swojego kraju..

Deathscythe
    Guest

Mi tata zawsze mówi że nie mam sumienia i że moge oglądać takie filmiki bo mnie wogule nie ruszają... Może dlatego że naoglądałem się duzo krwi na turniejach i treningach...

ponczos
    Guest

Święte słowa pac. )

dzieki wlasnie chodzilo mi o ta strone www.ogrish.com , a po co mi to ? chce zobaczyc do czego ludzie sa zdolni ,tylko po to .pozdraiwam

Uprawnienia umieszczania postów