-
Re: Samochody :)
Hahah No plakatu pod lozkiem jeszcze nie mam
Ale ogolnie podobaja mi sie tego typu autka
... a co tu duzo mowic. Accord jak na razie wywarl na mnie najlepsze wrazenie... no, moze pomijajac jeszcze Rovera wujka... ktorego za Chiny nie mogl uszczelnic (to byl diesel). Ale fakt, ze te dwie bryczki to na razie najbardziej luksusowa sprawa, jaka widzialem. (a dokladniej - jezdzilem)
Jesli o mnie chodzi, to ja zalatwiam benzynke od naszych sasiadow. I bardzo tanio na tym wychodze. Tylko jak juz ktos sie w to bawi, to radze lepiej jechac gdzies wglab, do jakiegos miasta, bo znajomi probowali isc po najmniejszej linii oporu i lali benzyne tuz z granicy... i po jakims czasie zaczelo sie robic "stuku puku". Kiedys rzekomo calkiem dobre tam paliwo mieli, ale i tam zaczeli mieszac. Wsrod kolegow moich rodzicow sa tez i idioci, ktorzy na przejechanie do Ukrainy i spowrotem traca tyle czasu i paliwa, ze lepiej by juz tankowali po normalnej cenie. W sumie nie zdecydowalbym sie na ta benzyne, gdyby nie ludzie, ktorzy smigaja juz na niej jakis czas i nic sie im nie dzieje.
Hmm... ja tez jakos specjalnie nie jestem zwolennikiem gazu. Mialem okazje jezdzic Corsa 1.2 z gazem i Puntem 1.2 - benzyniak. Punto "hasalo" o wiele szybciej, ale raczej na wytlumaczenie tego bralem pod uwage to, co Fiat i Opel wklada swoim samochodom pod maske, a nie paliwo. Ale to, co mowisz, pewnie ma z tym duzy zwiazek.
W sumie o motoryzacji mozna gadac i gadac
... Wlasnie sobie przypomnialem, ze kolejnym czynnikiem, ktory sprawil to, ze zdecydowalismy sie na niewielki samochod byl niewielki garaz
...zbudowany jeszcze w czasach, gdy nikt sie nie spodziewal, ze kiedys bedziemy jezdzic czyms wiekszym, niz maluchem ;]
Majes - dzieki za info 
Uprawnienia umieszczania postów