-
Re: Motocykle
ja mialem sobie kupowac jakiegos fajnego motorowerka...
ale te wasze "scigacze" sa totalnie gowniane....
niedosc ze niestrawie tej nazwy to jeszcze tandeta...
-
-
Ja motocykli sie boje tzn. wiem jak czasem jeżdże samochodem (oczywiście tam gdzie warunki na to pozwalają) - jeżdząc motocyklem nie wróżyłbym sobie długiego zycia Jeździłem na kilku skuterach i motorach kolegów - wrażenia super ale majac taką maszyna na coedizeń chce sie pokonywać kolejne granice i szybko można się przeliczyć...
-
Mozna mozna i wiele osob sie przelicza.
W sumie jak masz szybki motor, to jestes bezkarny :]
1. Policja nie ma szans cie zlapac
2. Nawet, jak spisza twoje numery, to mowisz, ze to nie ty jechales, tylko pozyczyles maszyne Elvisowi Presleyowi i sobie poszalal - po 2 tygodniach oddalaja sprawe.
W mojej klasie jest kilku motocyklistow i wlasciwie kazdy z nich to wlasnie taki "demon szybkosci". A nieraz ich ostrzegam...
Ja bym sie bal zasuwac szybko motorkiem.
Nawet jak masz wypadek w samochodzie, to jakies tam szanse masz na przezycie. A na motocyklu to kaplica. Ostatnio w jakiejs wsi niedaleko Sanoka znowu zeskrobywali jakiegos spida z drzewa. Nie wszedl w zakret.
Jak dla mnie, szczytem marzen bylaby MZ
-
ciekawe jak to jest jak wylatujesz przez kierownice i lecisz 50 m
-
Ja tam bym nie chcial wiedziec...
-
z prawojazdami na motor jest tak:
do 50cm3 masz karte motorowerą , a od 16lat można robic prawojzady kategorii A1 do 125cm3, a od 10 lat normalne prawko A
-
ja mam Yamahe WR 250F 04' i zamierzam kupic KTM SX 125, a moim marzeniem jest Suzuki RM-Z 450 chociaz nie mam ani karty motorowerowej, ani prawka. Moze w wakacje wezme sie za A1. A propos wypadkow to nie dawno zaliczylem jeden w styczniu i zlamalem 2kosci przedramienia z przemieszczeniem i jeszcze mam blache (dla chetnych mam zdj w kompie , ale to juz calkiem inna historia bo to bylo na quadzie.
Pozdrawiam
-
king zapodaj fotke
-
prosze bardzo, ale tu raczej nic nie widac
Uprawnienia umieszczania postów