Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Motocykle

Ciapek_anolis
    Guest

Motocykle

Czy sa na tym forum wilbiciele jazdy na 2 kołach z silnikiem..? Jesli tak to piszcie co macie i czym sie zachwycacie. JA we wrzesniu kończe16 lat i w lipcu ide na A1 i chce zakupić albo Gilere Freestyle Albo Aprilie Futura

Re: Motocykle

heh ja sie tym interesuje jednak nie mam kasy na motocykl ale moi dwaj najlepsi kumple mają simsony S50 na których ja czasem pojeźdrze

ja tylko amatorsk, jesli ktos ma 12.000zl na zbyciu to wtedy mogłabym sie pochwalic(nie nowym acz...)Banditem 600

Hej ja właśnie też tak uważam, że w tym przedziale cenowym Bandit to najlepszy wybór. Całkiem gites motor i nienajgorsze osiągi. Niestety i u mnie ta cena to za dużo.

xav

Ja jezdze Simsonem SR 50, a motocykl ktory mi sie najbardziej podoba to Triumph Rocket III :]

Pomyslmy....
    1999 rok - ekstremalna jazda na malej jawce z predkoscia 50km/h
    2001 rok - ekstremalna jazda na scigaczu przez 500m, na ktorym sie prawie zabilem jadac jedynie 110 ^^

3 lata przerwy

2004 rok - kuzyn kupil Zetke... i od tej pory szaleje sobie troche (chociaz w sumie jezdze wolno) po nieuczeszczanych ulicach , czy placach

Cholera.... za kazdym razem jak ktos mowi cos o motorach, to mi sie smutno robi ...ze nie robilem prawka na A. Jazda samochodem to nie to samo. :] Ale nie narzekam... mam 4 kolka i prawko na B...
    Teraz pewnie zrobie na A, ale musze jakis kapital uzbierac.
    Ktos wie, ile przewaznie na A kosztuje?

W sumie to moglbym sobie kupic jakiegos skuterka 50-tke, ale .... e ... nie.. wolalbym motor.

Ciapek_anolis
    Guest

wiem że na A1 ok 1000zł

Ja niestety musze sie narazie nacieszyc pojemnoscia do 125

A wiesz moze jak to ogolnie jest z tymi przepisami? Bo ja sie na tym nie rozumiem.
    Z tego, co zawsze wiedzialem, to do 50cm3 (motorowerek) mozna prowadzic albo z karta motorowerowa, albo bez karty, pod warunkiem ukonczenia 18 lat.

ehh.. Gdyby byla mozliwosc legalnej jazdy MZ bez prawa jazdy, to bylbym zadowolony ... bo nie stac mnie na jakies tam skuterki.

dee jay
    Guest

mam yamahe z 2003r

ja mam Kawę GPZ550, szukam krossa do latania po bezdrozach...

Uprawnienia umieszczania postów