-
Re: Legia/Krakovia-idioci
przyjzyj sie po osiedlach ktorych kibicow sie ludzie bardziej boja, od ktorych jest wiecej pobic, zapytaj sie policjanta z prewencji, a potem do mnie mow
-
My o zachowaniu po śmierci Papieża a Ty mi z mapą osiedli wyjeżdżasz. Nie uogólniaj. )
"zapytaj sie policjanta z prewencji" - jakoś nie odczuwam takiej potrzeby..
-
jestem kibicem już od paru dobrych lat i znam sie na ruchu kibciowskim i jeżeli ktoś myślał to tym pojednaniu jako o wiecznym to grubo sie mylił co do samych kibiców to dziwi mnie troche to że każdy sie ich przyczepia? zbili Cie kiedyś? biją sie miedzy sobą i im to nie przeszkadza tylko Wam...
-
To chyba nie było do mnie?? ) Ja mam podobne zdanie co Ty, tylko jeżeli ktoś zakłada taki temat na takim forum to ani go nie przekonasz, ani nie wytłumaczysz żeby zajmował się swoimi sprawami.. Tak nawiasem mówiąć to tej Twojej Stali ani razu w Nowej Hucie nie widziałem.. A okazji było kilka.. )
A z tym narzekaniem jest podobnie jak z sytuacją kiedy ktoś strasznie nadaje jakim wielkim problemem są "blokersi" (moja babcia też chyba jest.. w bloku mieszka długo.. kaptur przy kurtce ma..), "dresiarze", itp. a sam na codzień mieszka w Pierdziszewie Dolnym, 3 kilometry od końca mapy a blok widział na pocztówce od cioci Konfaceli.. No, ale co zrobić jak człowiek karmi się telewizorem i Faktem.. Tylko współczuć..
P.S. Poza tym jedni jak się nudzą to zajmują się swoimi rzeczami, zainteresowaniami, itp. - inni zaś wolą, zajmować się szukaniem sensacji, jak takie stare dewoty z "horobą firankową"..
Kto kocha ten wierzy - Hutnik Kraków. Nowa Huta nie rdzewieje..
-
chlopie mieszkasz w Hucie-na ktorym osiedlu?
Sam wiesz jak jest.
Ja nie opuscilem od 4 lat zadnego meczu Bialej Gwiazdy,ale jak mnie na moim osiedlu namierzyly ryje z Craksy to nawet do mojej zony sie czepili, wiec tylko mialem kupe szczescia ze wczesniej sie przeprowadzilem niz zaczelo sie robic gesto.
Sam wiesz jak jest z tymi mordami.
Co do kibicowania i mszy...no coz bylo to przepiekne ale tylko chwilowe...nie oszukujmy sie!
Co do kiboli to powtarzam-jestes z Krakowa...znaczy z Nowej Huty wiec wiesz o czym mowie.
-
-
A ze tak spytam kto sie prał z policja na meczu Cracovia Legia?. Krakusy czy Warszawiaki? BO przez ten C+ to nawet bramek nie mozna zobaczyc. Wiecie cos na ten temat?
-
-
-
I wszystko wrocilo do normy. Zreszta niektore ciekawe akcje mialy miejsce juz w sobote, i bynajmniej nie chodzi mi tu KSZO i Korone. Generaslnie to media zacierają rączki na to co się dzieje. Taki plan, najpierw nawkręcamy wiarze ze kibice sie zmieniaja, a potem pojedziemy im znowu od kretynow itd. Przykladem czepianie sie zacnej Gazety Wybiorczej o okrzyki "wlaczcie swiatlo, bedzie widzial" (skierowane z pozdrowieniami do sedziego) na pewnym meczu ligowym w Wielkopolsce. Takie akje bardzo medialne, pozywka dla mas, stad potem opinie takich "znawcow" jak widac wyzej. Akcja w Krakowie mnie dobila, nie ze wzgledu na dzialania "bandytow z Krakowa" a dzielnych strozow prawa. Czytajcie wiecej Faktu, ogladajcie wiecej TV a poglady bedizecie mieli niczym o. Rydzyk, duzo wam do tego nie brakuje, robicie mniej wiecej to samo- wypowiadacie sie na tematy, ktore jak juz powiedzial Ponczos was nie dotycza, a o ktorych nie macie najmniejszego pojecia. Jestes kibicem- pranie sie do dla ciebie normalka. Nie jestes? Nie powinno Cie to obchodzic co robi po meczu grupka ludzi/"bandytow" jak zwal, tak zwal.
Uprawnienia umieszczania postów