Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Problem

Mieszany widok

fibus13
    Guest

Problem

Wkurzają mnie ludzie ktorzy zobaczyli u mnie jakiegos pajaka i od razu "Też sobie takiego kupie" mimo ze nawet sie nie znaja ani w ogole.Np znam kolesia ktory uwazal ze pajaki sa obrzydliwe i paskudne.A teraz? zobaczyl ze ja sprzedaje jakies i od razu zgapil ode mnie.Mimo ze sie nie zna.I od razu chce zeby liniały co 2 tygodnie.A w dodatku truje mi o tym jakie pajaki chce kupic.Juz mam tego dość.Szkoda mi tylko jego pajakow...Pozdro

Re: Problem

A po co ten temat?:/
    U mnie było tak samo przyszedł gościu od remontu zobaczył spidery i sie pyta po ile najtasze a ja mu mówie że kedziory po kilkanaście złotych a on na to że jego sisotrzeńcowi sie spodobaja(10lat):/ i sie pyta gdzie może "takie cos " kupic:/;(

no../. są ludzie i parapety a najgorzej na miednice trafic
    a najlepsze haslo ktore czesto uslyszec mozna to "nie boisz sie ze ci to ucieknie?" albo "po co ci takie coś.."
    moj kuzyn np cfaniakował jaki to on hodowca nie jest... kupił strasyzka i mu zdechł bo nie mogł wykarmić...

fibus13
    Guest

Ej,to jest forum "Na kazdy temat",nie podoba ci sie to nie komentuj....A nejlepsze jest to jak pokazuje kedziora L11 i kazdy "A jak sie to ugryzie?" i ciezko wytlumaczyc ze to ma jad porownywalny do jadu pszczoly...

cyclosternum
    Guest

i gdzie tu problem
    jak nie chcesz by ludzie odgapiali to im tego nie pokazuj
    wiekszosc znajomych nawe nie wie ze sie tym zajmuje
    proste poprostu sie z tym nieodnos

fibus13
    Guest

Tak najlepiej robic ale co jak juz zauwaza 3 terraria? "Co tam masz? Świnke morską?" a wtedy lipa...trzeba powiedziec bo sie nie odpieprza...pozdro

kurde ja nie widze problemu wręcz przeciwnie ... ja wszystkim ludzia podpowiadam co kupić gdzie kupić albo sam im kupuje i co z tego ze sie nie zna :| terrarystyka jest tak słabo rozwinieta a ty masz jeszcze pretensje jak ktoś chce sobie pajaka kupić :| ehhh nie rozumiem Cie

(dzieki mnie pajaki kupiy juz 4 osoby z mojego osiedla i wcale mi to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie)

Ale jemu chodzi o takich, co chca kupic pajaki dla szpanu.

ojojojojoj straszne... nie wiem jak sobie z tym poradzisz..

fibus13
    Guest

Dokladnie,ludzie kupujacy dla szpanu.2 miesiace temu musialem odkupic bniednego kedziora ktory podczas polrocznego pobytu u "wlasciciela" dostal tylko 5 razy jeść.Byl L5 a mniejszy od mojej boehmei L2...

Uprawnienia umieszczania postów