Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo mi szkoda tych zwierzakow ... ale jak widac nie wszystkich to porusza ... takie sytuacje nie ustana dopoki glupie, bogate najczesciej stare babska nie ogladna takiego filmu a nie wieze ze ktoras z nich pusci sobie cos takiego :/ to moze wplynac jedynie na wiekszosc z nas czyli tym ktorym zalezy na zwierzakach
    Pozdro

Słuchajcie film jest brutalny i wogóle go nie popieram,ale nie róbmy uogulnień. Nie mozemy mówic ze całe futrzarstwo jest złe.To tak samo jak tępic terrarystów bo ktos zameczył żółwia czy jaszczurke,albo powiedzieć że Polacy to z zasady pijacy złodzieje i kombinatorzy. Tak samo jak są dobrzy i źli terraryści tak samo są dobre i złe fermy zwierząt futerkowych,Szkoda że w internecie pokazuje się tylko te złe.Wiem co mówie bo sam pracowałem kilka tygodni na fermie lisów. A kto popiera wyższość futer naturalnych nad sztucznymi z powódek ekologicznych niech sie zastanowią nad tym co mówi. A ci co tępią naturalne futra jedząc mięso niech się zastanowią. Hodowla zwierząt futerkowych jest jedynym działem hodowli całkowicie wykluczającym złe traktowanie.

w sumie to prawda ze polak to kombinator itp. no pijak to chyba nie ruscy sa gorsi. ale jak zauwazyles to tam byl caly targ takich ludzi ktorzy zabijali to w ten sposob oni byli mozna powiedziec ludzmi pierwotnymi. i to nie byla chyba ferma

Dlatego o to mi chodzi że nie każda kobieta wfutrze jest winna mordowi tych fok.

Dałam radę zobaczyć tylko 2 min...nie umiem dalej...tak jak nie umiem patrzeć na cierpienie koni,które zajmują szczególne miejsce w moim sercu...
    Kocham wszystkie zwierzaki i nie rozumiem postępowania tych ludzi...nie rozumiem dlaczego,jeśli już muszą,zabijają te zwierzęta tak drastycznie,bez serca? Przecież dużo łatwiej i bezboleśniej byłoby podać środek usypiający...chociaż tego pewnie nie robią ze względu na cene...ale jest napewno dużo innych sposobów...wmiarę bezbolesnych...
    Wolałabym,żeby zabijali tak ludzi niż biedne,niewinne zwierzęta. Co one zrobiły? Nic...przecież to nie ich wina,że natura dała im piękne futerka...
    Podobno prawo zabrania znęcania się nad zwierzętami, wywozu koni do Włoch w warunkach takich jak dotychczas...ale co z tego,jak nikt sobie z przepisów w tej cholernej Polsce nie robi?? Potrafią za małe przewinienie dać poważną karę,a za morderstwo...po prostu wypuścić. I gdzie tu sprawiedliwość?
    W Ameryce wsadzają do więzienia za znęcanie się nad zwierzętami...ale u nas...niestety tak nie jest i chyba nigdy nie będzie...

Uprawnienia umieszczania postów