-
Re: WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dalem sobie ten link do opisu na gg
-
Ja tez, Atrax... Ok 80 ludzi zobaczy i moze rozesle dalej... Czesc z nich to mlode kobiety ktore moze wyrosna na takie "bogate paniusie". I moze dzieki temu nie beda kupwaly futer tylko jedwab czy cus innego, nie wiem.
Co do samego filmiku... Obejzalem polowe. Reszty nie dalem rady. A myslalem, kurka, ze twardy jestem. Bym pobluzil, ale nie wypada tak na forum.
-
Nie zrozumcie mnie źle. Chyba puszcze pawia na widok następnej pindy w futrze, ale...
Czy nie uważacie że łatwiej byłoby im zabić te zwierzęta, a następnie obdzierać ze skóry? Czy obdzieranie żywych zwierząt nie naraża "towaru" na zniszczenie? I najważniejsze pytanie: Czy ten film nie został nakręcony "pod publike" przez kogoś kto uważa że cel uświęca środki? (mam wielką nadzieję że nie).
Może to są głupie pytania ale.. "trust no one".
Mam nadzieję że nie mam racji i ktoś mi to logicznie wytłumaczy.
-
Ps: nie obejrzałem nawet do połowy. Nie dałem rady.
-
pamietam ze kiedys jakas telewizja pokazala film o tym jak sa meczone konie ktore sie wiezie gdzies tam na zachod do rzezni, i drugi film o swiniach ktore miedzy innymi wrzucali na zywca do gotujacej sie wody. wiec moze i to by pokazali ale skoro mowicie ze strasznie brutalne to moze chociaz niektore fragmenty
-
frydrych1 napisał(a):
> http://www.abfang.us:80/files/furcruel.wmv kliknij w link i
> pokaz swiatu co sie robi zeby jakies staruchy chodzily w
> futrach przeslij to wszystkim na gg i nie tylko i pokaz ludziom
> co robi sie ze zwierzetami dla futer moze cos to pomoze. sory
> mari00sh ze zwalilem od ciebie ten linka ale to trzeba mocno
> oglosic wszystkim. jak ja zobaczylem ten film to sie po prostu
> poplakalem a jak ktos kupi z mojej rodziny futro to je spale
> razem z wlascicielem chyba. zaloze sie ze prawie kazdy po
> obejrzeniu tego filmu poczuje to co ja. wiec prosze was ja juz
> to zrobilem rozeslijcie to wszystkim znajomym i powiedzcie zeby
> wyslali to dalej wiem ze lancuszki sa glupie ale to co jest
> ukazane w tym filmie nie jest glupie i trzeba cos z tym
> zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
A dla mnie to jest nabijanie postow...
-
daf skoro uwazasz ze to nabijanie postow to moim zdaniem wogole sie nie przejoles tym filmem i nie jestes milosnikiem zwierzat ,,terrarysta" i co mio z tych postow i tak nic nie sprzedaje ani nic takiego wiec jak by bylo mozna oddal bym ci ta liczbe postow. jestes dosc znany na tym forum ale przez ten post zawiodlem sie na tobie i zmienilem co do ciebie zdanie. a moze nie uwarzasz ze trzeba to pokazac jak najwiekrzej ilosci ludzi?? bo po co co nie!!!!!!!! ja po ogladnieciu tego filmu to chyba wszystkie futra bede niszczyl a jak ktos z rodziny kupi sobie futro to je spale. nie dopuszcze do kupna futra
-
Ja obejżałem i to jest na prawdę straszne, że człowiek potrafi na żywca obdzierać zwierzęta ze skóry...
-
frydrych1 palenie itp. nic nieda a moze zadszkodzic bo taka babka kupi se mowe futro trzeba zapobiegac kupnu takich futer albo "niszczyc" te futra zanim staną fie futrem
daf zauwarzyłem ze dla ciebie wiekszosc temat jest nabijaniem postów
-
ja tam obejrzalem film i powiem tyle nie ruszyl mnie- nie zrozumcie mnie zle!!!!!
wytlumacze tak:
widzialem juz wiele okrucienstwa zwiazanego ze zwierzetami- kolega wspomnial o koniach iswiniach-widzialem i bylem pod wrazenienem niedawno jednak znalazlem film ktory wiekszosc z was pewnie widziala-egzekucja amerykanina przez irakijczykow czy tym podobnych, pozniej zaczalem grzebac w necie i znalazlem wiele debilnych, okrutnych i strasznych stron i filmow- przyklad http://www.snuffx.com/ n- niektore z filmow smieszne ale reszta tragiczna!!!! macie slabe nerwy i zoladek nie ogladajci!!!!!
jest wielka tragedia co sie dzieje i takie filmy uswiadomic moga wielu ludzi no ale coz niestety rzadko nasze telewizje pokazuja cos podobnego-a szkoda moze ruszylo by to wszystkich i moze cos zmieniloby sie!!!
am pewnie jakbym byl swaidkeim takigo czegos to pewnie byl kolesiowi gnaty polamal-ale nie wiem czy nie stalbym sie wtedy taki jak ok!!!!!!
tragedia!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów