Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.abfang.us:80/files/furcruel.wmv kliknij w link i pokaz swiatu co sie robi zeby jakies staruchy chodzily w futrach przeslij to wszystkim na gg i nie tylko i pokaz ludziom co robi sie ze zwierzetami dla futer moze cos to pomoze. sory mari00sh ze zwalilem od ciebie ten linka ale to trzeba mocno oglosic wszystkim. jak ja zobaczylem ten film to sie po prostu poplakalem a jak ktos kupi z mojej rodziny futro to je spale razem z wlascicielem chyba. zaloze sie ze prawie kazdy po obejrzeniu tego filmu poczuje to co ja. wiec prosze was ja juz to zrobilem rozeslijcie to wszystkim znajomym i powiedzcie zeby wyslali to dalej wiem ze lancuszki sa glupie ale to co jest ukazane w tym filmie nie jest glupie i trzeba cos z tym zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chrzanu
    Guest

Re: WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umie czytac ale chce zeby jak najwiecej ludzi zobaczylo ten film!! bo on bardzo zmienia podejscie do zwierzat. chce go rozpowszechnic a jak dam to na inny dzial to mnie wyrzuca i jeszcze raz przepraszam mari00sh'a

chrzanu
    Guest

no w sumie duzo osób widziało tamten post.
    w sumie plułbym się o takie pisanie gdyby to byłzwykły post.
    ale patrzac na ten film to popieram cie w 100%.
    powinno sie to jak najbardziej ogłaszac, ale zadna cizia z futerkiem tutaj "TCP" nie zajzy.
    taki film powinien zostac umieszczony w TV "po godzinach" lub zamiast reklam tylk oze z czerwonym kółeczkiem czy tam kwadracikiem.

To jest już zboczenie! obdzierac zwierzaka na żywca! Żyjemy w pieprzonej rzeczywistości w której popyt tworzony przez beztroskich zblazowanych palantów kształtuje podaż działań takich drani. Rozgłosić coś takiego jak i wiele innych spraw jest niepoprawne i źle widziane... dla spokoju ogólnego. Pierdzielona political correctness! W sumie wkoło jest kupę przemocy, nie tylko w stosunku do zwierząt, ale także ludzi. ja proponuje zacząć od ogrodów zoologicznych. tam też są niezłe jaja podobno.

chrzanu
    Guest

przemoc wśród ludzi mi wisi, bo sami do tego doprowadzamy.
    ale jak juz by mieli zabijac takie zwierzeta na te je**** futra to mogliby jakos strzykawkami lub delikatnie a nie zdzierac na zywca.
    tylko za kazda manifestacja własnie typu przeciw zabijaniu tkaich zwierzat na futra to tylko walka z wiatrakami i nic na to raczej nei poradzimy. ewent mozna zmniejszyc liczbe kupująchy "pind" te futra ale nadal pozostaną i tak kusownicy, handlowcy, wilekie firmy robiace futra po kilkadziesiat tysiecy.

już nie mogłem oglądać do końca po tym jak uciął łapki ... ble dalej mam ciary...

cyclosternum
    Guest

tak szczerze pisząc jestem za takimi akcjami (organizowałem lub pomagałem w organizowaniu juz takie akcje typu dzien bez futra,dziem wegetarianizmu itp..)ale im wiece bywam na takich akcjach i im wiecej widze tym bardziej mnie to załamuje do ludzi chyba nic nie do ciera i takie akcje nie docierają do tych co naprawde te futra kupują (czyt.bogate paniusie) takie filmy powinny trafic do masmeduiów ale nie docierają.Dlaczego??powód jest bardzo prosty??są zbyt brutalne i zbyt derastyczne by pokazac je opini publicznej.Bierne akcje pod sklepem futrzanskim nie zmiejszą popytu na futra tak przynajmniej mi sie wydaje.trzeba "radykalnych" akcji do uratowana tych zwierzaków niestet ludzie robiący takie akcje(akcje typu malownie zwierzaków...) są nazywani terrorystami.I co tu robic??
    zakazac to by było najlepsze rozwiązanie

cyclosternum
    Guest

chrzanu samo zabijanie w "(c)humanitarnych" warunkach nic nie da zwierzęta nadal bedą cierpiec.te zwierzaki umierają z głodu,dostają głupawki bo są trzymane w za małych klatkach powodów wiele...
    najlepiej by było juz nie zabijac ale to utopia

chrzanu
    Guest

dlatego pisze ze to walka z wiatrakami.

Uprawnienia umieszczania postów