Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: GDZIE JEST POST O MNIE! ZNÓW CHCĘ BYĆ SŁAWNY!!!

Re: GDZIE JEST POST O MNIE! ZNÓW CHCĘ BYĆ SŁAWNY!!!

ej tak sobie własnie zobaczyłem swój profil a tam patrze jakoś mi sie porozmnażały zwierzaki a jak chce usunąć to wyskakuje "Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() in /public_html/terrarium/serwer/forum/common.php on line 71"

YaKiLLaK
    Guest

Seba masz tu fotke TYLKO OD LAT 18!!!! - [ocenzurowano] :P

Matt_ns
    Guest

Eh seba seba... Ty oszuscie... na 3 zl Wiesz co, jak mogles ? Jak mogles zrobic cos takiego ?! Pan Bog Ci tego nie wybaczy, pujdziesz do piekla, zobaczysz !

Hehe, ten co zalozyl tego posta "seba oszust" chyba nie byl trzezwy i "lekko" go nie dorobili Dobrze ze admin go usunol po paru minutach...

Ps. Seba taka masz ladna dziewczyne i do takich tortur bedziesz Ja zmuszal ? :P:P Za co ? :P

chrzanu
    Guest

aaaaaaaaaa wy się nie śmiejcie - mnie tez kiedyś oszukano na 3zł i do dzisiaj nie moge zarobić na to piwo :P :P :P :P :P :P

co za temat, w ogóle co za historia - ajajaj :P

Matt_ns
    Guest

Chrzanu to moze kazdy z nas zrzuci sie dla ciebie po 10 gr i ci wyslemy Moze sie 3 zl uzbiera

chrzanu
    Guest

o tak proooooosze, prosze tak to jest dobry pomysł, albo wpłaccie mi na konto
    ale byłoby fajnie :P

to moze przy okazji zrobimy drugą zbiórke dla tamtego kolegi i oddamy tez jemu to 3zł

Jak pisał to go dorabiali własnie.

Matt_ns
    Guest

Ale i tak go nie dorobili. No co sie smiejecie... moze mu zal tego goscia co stracil 3 zl ? Przeciez na chleb by mu starczylo to 3 zl :P

O i to popieram! W jedności siła! Terraryści wszystkich miast i miasteczek, proletariusze od pajaków, gadów, itd! Towarzysze, towarzyszki ( o szczególnie towarzyszki)! Łączmy się! W jedności siła! Stańmy silni, gotowi, ramie w ramię , jak bracia! Dajmy odpór kułactwu imperializmowi i burżuazji! Tak zbudujemy nową rzeczywistość.... To mówiłem ja jarzabek... to znaczy seba.

ŁŁŁsy
    Guest

No nie tyle raz na giłedzie widziałem, a autokrawu nie wziełem nawet stolik miałem koło seby, a no własnie mnie tesh oszukał poszyczył 2 pudełka za 23 gr/szt.I nie oddał do dzisaj.

Seba idzesz po sławe. jako naj wiekrzy oszust!!! gratulacje

Uprawnienia umieszczania postów