Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: GDZIE JEST POST O MNIE! ZNÓW CHCĘ BYĆ SŁAWNY!!!

GDZIE JEST POST O MNIE! ZNÓW CHCĘ BYĆ SŁAWNY!!!

Proszę o jakiekolwiek wyjasnienie. Gdzie jest mój post!!! Już poczułem się jak gwiazda 'Życi na gorąco" a tu taki zawód... odpisuję i myk... spod mychy mi zniknęło!!!
    Proszę o pomoc!!! gg 2863458

Re: GDZIE JEST POST O MNIE! ZNÓW CHCĘ BYĆ SŁAWNY!!!

seba i tak zostaniesz w naszej pamięci na zawsze ! niemartw sie dalej będziemy cie mieli jako GWIAZDE ....

P.S: seba jesteś wielki :]

no ja ma ktos kopie tamtego posta to byl naj leprzy post w jaki uczestniczyłem:P prosze jesli ktos ma niech napisze domnie takie posty to zadkosc nie wiele jest postów które postrafią mnie robawic:P

O super! A mogę na koniec zrobić coś ekstra... Dla Was? Może striptease? Taki malutki? Nagram a potem puszczę zainteresowanym? Z pająkiem tu i ówdzie?
    Kurcze jak fajnie! cała Polska jest ze mną1 Ale ja sie nie poddam! Jestem silny z Wami i Wami! Dziękuję kochani, rodacy terrarysci, hodowcy.... juz idąąąąą aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cyclosternum
    Guest

kurde taki sławny i jeszcze mu mało ;p

cyclosternum jak sie człowiekowi raz woda sodowa udezy do głowy to niema odwrotu... mi tam naszczesnie niewaliło po mojej sławie ostatniej

A wiesz człowiek sie rozochoca.... W miarę jedzenia apetyt rośnie i rośnie. A teraz to zrobię cos ekstra może... O już wiem wałek ale taki na całego... już nie za 3 zł, ba nawet nie za 6 zł, za10!!!! O to jest myśl za dychę gościa jakiegoś przekręce, naiwnego, e nie stałego klienta, który juz kupił u mni eza jakiś 1000zł. Na 10 go zrobię.... i wyjadę, na zawsze. A zapomniałem, przcież nie mogę wyjechać bo i tak mnie zabierają. O ale własnie tak. Odejdę z klasą! Jak Arsę Lipę!

O co chodzi?? Czyżbym przegapił jakiś fajny pościk??

Co to był za post..... la la la la.....

Ale serio gdzie jest?

Ale tak serio to gdzie on mozę być, bo też mi sie podobał i sie ubawiłem jak nigdy?

Uprawnienia umieszczania postów