Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: GDZIE POST O OSZUSTWIE SEBY??

GDZIE POST O OSZUSTWIE SEBY??

jakiś koleś zamieścił posta, że seba go oszukał po kilku odpowiedziach temat zniknął. Zamieściłem temat gdzie jego temat. moj temat tez został usuniety. Są jakieś układy mody-seba? Jeżeli temat dotyczyłby kogoś innego to temat najwyżej zostałby przeniesiony. a tutaj zniknął... zawsze znikają. Tak samo było z rafnoe jakiś czas temu...

Do Modów: Tym tematem nie łamie żednego punktu w regulaminie, jeżeli będziecie go usuwać to ja ciągle będe zakładał...

Re: GDZIE POST O OSZUSTWIE SEBY??

Po kilku? Nie wiem czyś jest ślepy czy się zgrywasz? Odp. było 40! Seba już się qypowiedział, więc po co temat miał zaśmiecać forum? :/

dla potomności powinien zostać aby ktoś mogl sobie poczytac cos o sebie przed handlowaniem... Np. o arianie tematy zostają a o sebie odrazu usuneli... dlaczego?? a niech inni sobie poczytają...

No właśnie! Niech poczytają! O SEBO niedobry! Niech wszyscy się dowiedzą jaki z Ciebie cham i oszust i niechluj (o tego to nie wiedziałem)! No i w dodatku spierniczyłem właśnie obiad! O to też trzeba napisać!
    A tu jakieś układy dziwne, kumoterstwo z towarzyszami szyszkownikami-moderatorami! Tak nie mozę być! Kabanos i inni na barykady terrarystyki!!!

Uprawnienia umieszczania postów