-
Drastyczne.
Zastanawialem sie gdzie to zamiescic..... postanowilem tutaj.
Ostrzegam ze film jest tragiczny. Nie polecam go osoba wrazliwym ani dzieciom. Mna strasznie wstrzasnol... :-(
Film jest o zabijaniu zwierzat dla ich futer.
http://www.abfang.us:80/files/furcruel.wmv
-
Re: Drastyczne.
Mna tak samo... ja nie wiem co bym zrobił z takimi ludzmi!:[ najlepiej to ich na żywca obedzreć ze skóry i niech poczuja jak to jest!!! Ja nie wiem z kąd tacy ludzie sie biora!!:[;( Obejrzałem 30 sek i wyłaczyłem...
Biedne zwierzaki;(
-
za pierwszym razem obejrzalem 53 s.
za drugim troszke ponad 2 min.
za piatym razem obejrzalem calosc...i teraz zaluje...
-
ehhh najgorsze ze nie zabijaja zwierzat odrazu...
-
powiem tyle:strona mi sie nie wyświetla,ale i tak wiem co bym TAKIM ludziom zrobił...
-
mi tez sie stronkla nie wyswietla ale napewno film widziałem i takie filmy juz mnie zabardzo nieruszają w sesie ze moge to oglądac ale bardzo szkoda mi tych zwierzaków cierpią w imie jakies paniusi co chce miec futro a takich kolesi to za jaja powiesic to mało
ps.więcej nic nie bede pisac bo zaczne bluzgac a nie chgce dostac bana
-
pozabijalbym ich, kurcze one jeszcze zyly
-
dl asprostowania, bo troche zle to wyszlo, pozabijalbym tych ludzi
-
Z góry przepraszam za brzydkie wyrazy!!! ***** jestem w szoku, poprostu zaraz sie rozpłacze jest mi tak przykro z powodu tych biednych stworzeń, i do tego one jeszce żyły obdarte z tej skóry, do jasnej cholery jakbym ***** dorwał takiego huja to bym mu chyba łep urwał przy samej dupie, przeciez to jest skandaliczne czy oni nie maja serca. Ale jestem wpieniony, ze tez takie ***** jennifer lopez i inne paniusie muszą chodzić w takich futrach jakby se ***** w sztucznych nie mogły. NALEŻY COŚ Z TYM ZROBIĆ PRZECIEZ TAKIE COŚ NIE POWINNO MIEC MIEJSCA!!!!
Jeszcze raz przepraszam za wyrazy, mozecie mi nawet za to dac bana, ale inaczej swoich uczuć nie umialem wyrazic, chce mi sie płakać.
-
Właśnie sciąga mi się ten film. Najsmutniejsze jest to że, Kanada pozwoliła na zabijanie fok. Sezon na foki zaczyna się gdy lody topnieją (jakiś czas temu) Od początku sezonu ginęło około 15 tys fok na godzinę. Jest to straszne, foki giną od kija a jak przeżyjąto na żywca jest sciągana z nich skótra :/ Kanada twierdzi, że jest to konieczne, bo ich liczba wzrosła kilkakrotnie i z oceanu znikają dorsze. Twierdzą, że teraz foki są zabijane humanitarnie, głównie będzie się do nich strzelać. Zezwolono na zabicie miliona fok w ciągu trzech lat. Jest to bardzo smutne :/ Sam miałem kiedyś kontakt z foką i uważam je za bardzo bystre i ciekawe zwierzęta. Zabijanie ich mnie przeraża....
Uprawnienia umieszczania postów