-
Re: Drastyczne.
Własnie dlatego załuje ze jestem człowiekiem....
ten film jest masakryczny zwierzęta na kupie juz obdarte ze skóry leże i czekają na śmierć i to szybką tylko powolną i bolesną...
-
Czy jest jakiś sposób aby to powstrzymać ?? Może zrobili byśmy jakąś akcje, uświadamiania głupich kobiet że naturalne futra są złe !!
-
hehe tak... po oglądnięciu filmu wyzwala się chęć ratowania świata... Nic nie zrobisz...
-
ludzi ktorzy chcieli by to zmienic jest wiele ale to nic nie da.... te zwierzeta beda zawsze zabijane i nic na to nie poradzimy.
ale wiem jedno....ze jakby taka "futrzana paniusia" zobaczyla ten film to odechcialo by sie jej futer raz na zawsze.
-
eeee...myślałem, że zwierzaki najpierw się zabija...
tak czy siak zaczynam rozumieć obrońców zwierząt futerkowych.
-
Te kobiety, które noszą futra są za głupie, żeby zrozumieć co tym wyrządzają. A ja tego pana zasztyletowałbym jego własnym nożem.
-
Ale nie, wpadłem na lepszy pomysł. Walnąłbym go 2 razy bejem w łeb tak żeby żył, a potem obdarłbym go na żywca ze skóry.
-
I polal spirytusem...
Mysle, ze taki film powinno puscic sie w jakiejs duzej telewizji podczas najwiekszej ogladalnosci.
Moze by to niektore suki za serce zlapalo. Jak to juz powiedziano: "odzywa sie nagle chec ratowania swiata".
-
Atrax lepiej solą posypac ...
-
Zgadzam sie z wami, zapomnieliście jeszce dodać zeby tym kolesiom tak samo odrąbać kończyny, tak jak oni to robili tym biednym zwierzetom, ja to bym ich jeszce do mrowiska wrzucił. I śmiał sie z nich i pluł im w twarz. Takie moje zdanie, jutro ide babci naftykać za to ze ma futro z nutrii a jak mnie odwiedzi to pokaze jej ten film ( wkręce jej jakis kit ze to komunia święta Ridża i Bruk z Mody na sukces, napewno da sie na to nabrać)
Uprawnienia umieszczania postów