-
Kto z was ćwiczy?
Czy ćwiczy ktos z was takie ćwiczenie o nazwie "szóstka" Weidera
Może znacie jakies fajne ćwiczenia? Z tego co czytałem w necie to ta "szóstka" Weidera daje fajne efekty wiec od dzisiaj sie za nia biore
-
Re: Kto z was ćwiczy?
a możesz coś wogóle napisać, a co chodzi z 6 Weidera. To jest ćwiczenie na siłę, czy na co??
-
ta 6 wiedera to jest takie ćwiczenie na miesnie brzucha(sześciopak)Podobno jest bardzo skuteczne a wiecej sie dowiesz tutaj:
http://www.sfd.pl/temat144665/
-
o ile jestem w temacie to szóstka weidera jest znakomitym cwiczeniem na brzuch,przynosi efekty z tego co wiem.Najlepszym ćwiczeniem angażującym wiele grup mięśniowych a więc wspomagającym zrzucanie tłuszczu jest podciąganie,potem moje ulubione pompeczki(rózny rozstaw dłoni),przysiady wykonywane w wielu seriach do zmeczenia,potem wypady(czy tez wykroki) no i brzuszki,scyzoryki.A i jest jeszcze bardzo wazne cwiczenie:most na glowie,na rekach tez moze byc;angażuje plecy ,kark,nogi,pośladki-nalezy utrzymywac most jak najdluzej sie da.Cwiczenia mozesz rozbic na dwie sesje-pierwsza to gora,druga to nogi;mozesz tez cwiczyc codziennie wszystko na raz jezeli cwiczysz dla sztuk walki a jezeli chcesz "pakować" to przerwa by sie przydala.Zapomnialem jeszcze o doskonalym cwiczeniu na kondycje a mianowicie sprinty(50-150 m,kilka serii),wspomaga wytwarzanie hormonu wzrostu ktory odpowiedzialny jest za szczupłą sylwetke i masę mięśniowa.Pozdrawiam
-
theraphos jak chcesz i znasz troche angielski to mogę Ci wysłać zestaw cwiczen na brzuch albo cwiczenia dla trenujących sztuki walki-chętnie pomogę
-
ja zaczełam ale nawet tyg nie skonczyłam;/...no i od dzisiaj znowu I seria...
-
Rickson znam angielski wiec przysyłaj na glupik@tlen.pl
persea a widziałes jakies efekty? bo podbno po tygodniu juz sa
-
Ćwiczyłem brzuszki. 5seri po 30 powtórzeń, co dziennie. I powiem ci że jak siostra podesłała mi te ćwiczenia o które pytasz to wymiękłem. Są o niebo lepsze od klasycznych brzuszków. Nie znalazłem nic lepszego na tą partie ciała. Gdybym jeszcze troche mniej lubił dobrą kuchnie.... ech....
-
wiesz nieopatrznie zaczełam 4dni przed "okresem"-godzina szczerosci, wiec efektow nie było za bardzo ale..lekki zarys mam a twardosc(górnych) 1-klasa gorzej z tkanką tłuszczowa pokrywająca miesnie dzis zrobiłam 2 serie po 6 czyli jakby dzien 2- odezwe sie za tydzien
-
Ja dzisiaj zrobiłem pierwszy dzien Tylko powiedzcie mi czy trzeba dotkną łokciem kolana?
Uprawnienia umieszczania postów