-
Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!
Ja miałem taką:
"Marcin X wraz ze swoim kolegą Michałem X pryskają na siebie gaśnicami szkolnymi. I na uwagi nauczyciela nie przestają"
To spoko było akurat jakoś tak koło lanego poniędziałku. Bo jedną gasniće zepsuliśmy jak nam upadła i zacząłem go lac nią a on wzioił drugą i mnie zaczął lać, ale była brechta.
i taką:
"Marcin X z Wojtkiem X buczą na lekcji muzyki"
"Marcin X przyczepia ściągawki do sufitu a na prośbe nauczyciela żeby zdjął mówi że to nie jego i głupkowato się uśmiecha"
"Marcin X -i tam ze 6 osób- skaczą ze schodów i potrącają koleżanki"
"Uczniowie klasy IIIb na polecenie Piotra Siczka wynoszą ławki z klasy bez polecenia nauczyciela"
SIczek miał powiedzieć żeby zanieść na sale gimn jakąś ławkę z korytarza a jemu się pomyliło i powiedział że z trzeba zanieść ławki z korytarza na sale a wszyscy uradowani ze nie bedzie lekcji nawet nie zrozumieli ze z korytarza i złappali za te w klasie i wynieśliśmy na sale. Dyrek nas opierdzielał.
I jeszcze jest duuuużo więcej. Ale nie pamiętam wszystkich jak sobie przypomne to napisze, ale o tych wargach sromowych jest najlepsze własnie w której to było klasie??
-
dobra połowa to sciemy......
-
Ja zacytuje dosłownie(bo mam kartke przed soba) kilka uwag z dwoch poprzednich zeszytow uwag ktore jakos sie gdzies zapodzialy. :
1. "Uczeń wulgarnie odnosi się do nauczyciela.Uczeń użył takiego określenia, gdy został poproszony do odpowiedzi" 7.10.2004r. - psor od fizyki.
2. " Arogancko odnosi się do wychowawcy, zarzuca że nauczyciel opowiada bajki jego mamie, których on wysłuchuje po zebraniach rodzicielskich" 9.10.2004r - wychowawczyni
3. "Odpalał petardy na korytarzu" 11.10.2004r. -wicedyrektorka.
4. "Bierze udział w podpalaniu dziwnych substancji na lekcji chemii" 11.10.2004r -facia od chemii.
5. "Na lekcji j.angielskiego rzyca jabłkami" ( były i inne rzeczy ale nie chcialo sie nauczycielce pisac) - 9.09.2004r.
6. "Uczeń ordynarnie odnosi sie do nauczyciela' 16,09,2004r. - psor od fizyki(powiedziałem muz ze bedzie mial przesrane jesli nie bede mogl sprawdzianu za tydzien poprawic.)
I wiele takich innych było jak s eprzypomne to napisze albo jak nowy zeszyt zdobede.
I wszystkie te uwagi sa prawdziwe.
-
być może, ale i tak niezłe rzeczy wymyślają niektórzy nauczyciele...
-
"Krystian (nie ja) groził nauczycielce że wysadzi jej samochód (starego malucha :P) gdy pani L wstawi mu jedynke na koniec roku z fizyki."
autentycznie (gośc nie przeszedł do nastepnej klasy.) Poztym ta nauczycielka jest bezradna w klasie, nie umie sobie poradzic na lekcji, to my ja uczylismy a nie ona nas.)
Pozatym dostałem jedną uwage za to ze smiałem sie kiedys piersi nauczycielki od języka polskiego :P Była taka ósemka nad tablica (dla poprawienia umysłu, koncentracji) i raz sobie wyobraziłem że wnetrza tej ósemki to jej piersii kreciłem głową wokół tej "ósemki" :P ale była jazda LOL ale było wtedy pośmiewisko w klasie
Heh czytam te wasze posty i leje ze smiechu.
-
JEry mamy chyab ta sama babke od fizyki:P Moja tez nie umie zapanowac nad klasa
-
-
ja dostałem hoho jak byłem młody i piękny coś takiego : dyskutuje na lekcji polskiego na temat lektóry wtrakcie gdy inni rozmawiają :]
-
-
Uprawnienia umieszczania postów