Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

moj kumpel dostał kiedyś fajną uwage

"Maciek D. rzucił ławką o ściane a kiedy ona spadła oznajmił - Ale pierdolnęło"

"Dobry Drązek goni sie ze złym Łabedzkim"

Hehe ja miałem też pare uwag "kamil.D nieuważa na lekcji"i takie tam niebyło takiej specjalnej :P .Pamiętam niezłe uwagi od kumpli :P.Było to na niemieckim nauczycielka bardzo stara wogule nikt ją niesłuchał Uwaga:"Krzysztow.L szczeka na lekcji" Było też na religii "Krzysztow.L udaje odgłosy żubra"(była kiedyś taka reklama z piwem żubr i właśnie to udawał :P) . Teraz już niedostajemy bo są minusowe punkty :/ "Niedawno było też marek.ć klnie" lista z punktami się straciiła to teraz niekiedy uwagi naszej klasie piszą :P

Ja kiedyś wzięłam ze ściany taką listę rzeczy, co się znajduje w danej sali (np. 10 ławek, 20 krzeseł, 1 kosz na smieci, 2 gasnice etc etc). Opisałam to jako "spis inwentarza" i dopisałam parę zbdur w stylu: "1 Ania K., 2 choinki, 19 kulek z sera" i inne debilizmy. Miałam straszny ******** (phy!) i musiałam załatwiać nową kartkę z jakiegoś tam urzędu.
    A propo kulek z sera. Przypomniał mi się właśnie elegancki opieprz jaki zebrała nasza klasa w zeszłym roku od Głównodowodzącej Dyrektorki. A rozeszło się o to, że kupiliśmy kilka drożdżówek z serem, powyciągaliśmy z niej ser, ulepiliśmy z niego zgrabne kulki i poprzylepialiśmy je do sufitu. Do dziś nad naszymi głowami niebezpiecznie i złowieszczo zwisają serowe, wyschnięte gluty (kilkanaście sztuk, reszta poodpadała)

A but, który podebraliśmy koledze dwa lata temu i zawiesiliśmy na haku na suficie dynda do dziś. Bardzo ładna ozdoba, jesteśmy z niej dumni.

2 klasa podstawowki:
    "Marek podczas ustawiania się parami ugryzł kolegę w rękę (pozostał ślad)"

chrzanu
    Guest

o stary u mnie wszkole nie trudno o nagane.
    w pierwszej klasie w pierwszym tygodniu szkoły chcieli mnie 3 razy wyje****.
    a nagane mam regularnie co semestr
    wszystkie za 8 jednakowych uwag, bo my mamy wszystko punktowane:
    uwagi na plus i minus i za 8 jednakowych na minus jest nagana - serio :]

"Bartek pomimo uwag nauczyciela, bezwstydnie macha fletem przed twarzą kolegi z ławki"

Ja miałem kilka perełek w dawnych podstawówkowych czasach.

1)Śpiewa na lekcji muzyki

2)Spowodował zapłon pianina

3)Uczeń odmawia podania danych personalnych.

4)Na prośbę nauczyciela o wizytę rodzica odpowiedzial ze Ojciec nie bedize za niego świecił oczami.

TylerPL
    Guest

Ja też zawsze byłem wzorowym uczniem, ale moja pierwsza to (1 klasa podst.):
    "Krzysiu kopie kolegę w krocze. Proszę uświadomić synowi, że to bardzo niebezpieczna zabawa"

Więcej uwag chyba nie miałem. Ale ta uwaga
    "Łukasz X. tłumaczył w damskiej ubikacji przed sprawdzianem z biologii na przykładzie rozebranej koleżanki zgromadzonym kolekankom, które to są wargi sromowe większe a które mniejsze"
    była THE BEST!!!

(która to była klasa?!)

to bylo w pierwszym polroczu tego roku szkolnego jestem w 2 gim, uwaga szla mniej wiecej tak

"...Krystian R.(to ja Slawek S. i jeszcze z 5 czy 6 osob zanieczyszczaja powietrze w sali..."

wszystko wygladalo nastepujaco

na lekcji biologi ktos puscil pawia, akurat obok mojej lawki siedzialem w ostatniej lawce srodkowego rzedu, razem z qmplem, przedemna dwoch qmpli, a w rzedzie obok przy scianie w 2 lawkach kolezanki, lachamy sie, nagle przychodzi pani profesor i mowi, ktos tu zanieczyscil powietrze, przyznac sie kto to, otworzcie okno i drzwi, kto to zrobil, zaraz wpisze uwagi calej grupce, kto jest przewodniczacym? wstaje przewodniczaca klasy, i pani prof do niej prosze isc do wychowacy i zglosic ze nasza czworka zanieczyszcza powietrze. Cala klasa lach na maxa, wszyscy prawie z krzesel spadaja, a ona sie na nas patrzy i mowi to nie jest smieszne, przewodniczaca za chwile wraca i mowi ze teraz wychowca ma lekcje, na to szanowna prof zeby do derektora poszla, to wszyscy jeszcze wiekszego lacha...

wszystko skonczylo sie tak ze przewodniczaca powiedziala to wychowacy jakos ja dorwala po lekcji po prof wcisnela kit ze dyrka tez ma lekcje (uczy histy okropna baba) nasza grupka dostala uwagi, i mamy zaje****e wspomnienia z lekcji biologii,

mam jeszcze kilka uwag ale tylko jedna mi do glowy przychodzi, tez z lekcji biologii (wlasciwie to glownie z bioli mam uwagi) otorz jest zapis w dzienniku

" Krystian R. obmacuje kolezanke Ole M."

siedzialem z nia w lawce a ona trzymala swoje nogi na moich

pozdrawiam

ps
    ale i tak nikt nie przebije nauki o wagrach sromowych

michał ptasznik
    Guest

ja w 2 klasie podstawowki dostalem taka uwage.

Michal popycha kolege siedzacego na samochodzie zabawce.

Nigdy tego nie zapomne

Uprawnienia umieszczania postów