Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Wątek: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

PrzemekSokol podwaza autorytet nauczyciela stosując bezczelne uwagi cyt."jak pani zdała te studia ?!"

... za wypuszczanie owadów tropikalnych w czasie lekcji matematyki" fajnie bylo by miec taka uwage.

"Spiewa na lekcji muzyki" LOL (akurat byla nauka grania na flecie
    "Zaklada sie z ksiedzem o zrobienie okreslonej ilosci pompek, nastepnie wygrywa ten zaklad"
    "Rzuca w dyrektora szkoly szklana butelka przez okno na lekcji matematyki"
    "Maluje po lawkach w czasie lekcji plastyki"
    Niestety te cudowne czasy minely

Samael_
    Guest

Mi sie przypomnialo jak moj kolega z ktorym mialem praktyki opowiadal jak dostali uwage do dziennika,nastepujacej tresci : "Klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi, na moje uwagi" - takiej to tez bym sie spytal jak skonczyla te studia :]

1 klasa podstawowki baba kaze wymyślać zdania z "ch" do napisania na tablicy

To było wezwanie rodzicow a nie uwaga Podałem zadanko: "Mucha rucha karalucha"

2 klasa gim:
    "Kamil Ś. wsadza cegłówki do teczek kolegów."
    Fajna akcja była ostatnio. kumpel kupił mentol w sztyfcie do nosa i wyciagnelismy te wate z tamdat i po oczach.

Podobno fajnie to wygladało jak 10 osob płacze w jednej sali nie byłem wstanie otworzyc oczu

"Kamil Ś. wraz z kolegami płacze na lekcji j.polskiego"

Dajcie jeszcze jakies ciekawe pomysły

cyclosternum
    Guest

klasa 3c nie zgłosiła sie na zajecia matematyki ostatnia uwaga w gim pierwsza i ostatnia wspólna uwaga

Heheh ja mialem ciekawa historie dawno temu.

W liceum dorwalem takiego jednego pajacyka. Tzn w szkole muzycznej zawsze popoludniami zostawalismy i cwiczylismy w salach. Dawniej byly jeszcze drewniane okna z podwojnymi szybami. Wyglupial sie wlazil miedzy te szyby. Cos mi odbilo zeby go zamknac, i zamknalem z kolega i wyszlismy z sali. KOles siedzial z godzine miedzy szybami dopuki sprzataczka nie przyszla

Najlepsze jest to, ze powiedziala to dyrektorowi, i ten co go zamknalismy dostal uwage

psycho997
    Guest

w tamtym polroczu na lekcji religii moj kolega zapytal sie ksiedza: Czy moze ksiadz walic gruche??" kazdy zlew na maksa ksiadz caly czerwony odp. tak jestem zdolny lecz pod wzgledem etycznym czy cos takiego nie. Ale moj kumpel nie dostal uwagi spoko mamy ksiedza. ale takich pytan bylo duzo wiecej

"Uczeń zmusił kolegę do wejścia pod ławkę i kazał mu kwiczeć" nie zapomne tego bo dostalem takiej głupawki że wezwano moich rodzicow :]

"uczniowie zmówili się i odmówili napisania pracy klasowej" 32 jedynki z bioli

i religia w gimnazjum (o tą uwagę troche było sporów): "uczeń ma głupi wyraz twarzy"

a no i najświeższa na matematyce: "Uczeń bez przerwy gada a kiedy go upominam głupkowato pyta czy zda"

ja miałem tylko dwie uwagi w mojej historii szkoły zawsze byłem wzorowym uczniem ale jak już dowaliłem to dowaliłem na maxa
    "Łukasz X. rzucił gumową wycieraczką i rozbił 3 jarzyniówki na torze lotu wycieraczki znajdowało się godło Polski które w wyniku upadku utraciło przednią szybę pięciu kolegów ucierpiało od rozpryskujących się szkieł"
    hehs a miała dolecieć tylko do kolegi kto by pomyślał, że tyle złego zrobi wycieraczka.

"Łukasz X. tłumaczył w damskiej ubikacji przed sprawdzianem z biologii na przykładzie rozebranej koleżanki zgromadzonym kolekankom, które to są wargi sromowe większe a które mniejsze"
    Rodzice lali ze mnie przez miesiąc a ja przyjmowałem buraka na twarzy

>"Łukasz X. tłumaczył w damskiej ubikacji przed sprawdzianem z biologii na przykładzie rozebranej koleżanki zgromadzonym kolekankom, które to są wargi sromowe większe a które mniejsze" Buahahaha Az sie poplakalem. To bije wszystko na glowe. Niezle poswiecenie ze strony kolezanki.

Uprawnienia umieszczania postów