-
Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!
lekcja chemii
"Krzysztof B. miesza odczynniki, które nie są w poleceniu reakcji"
historia
"Pan Bochnia, na pytanie kto sprowadził dżume w europie, od odpowiedział John Rambo"
Chemia
"Krzysztof Bochnia, na polecenie zeby wyrzucił gume do zucia do kosza, odpowiedział, że ma magiczny papierek w kieszeni i tam ją schowa, prosze z nim porozmawiać"
to te co pamiętam
-
swoich uwag nie pamiętam (nie było ich za wiele :P), ale za to utkwiły mi w pamięci uwagi kolegów:
'Adam bawi się balonami koleżanki' (koleżanka przyniosła do szkoły balony, które adam skonfiskował i niechciał oddać :P)
'Remigiusz obmacuje nauczyciela' (kolega umazał sobie ręke kredą poczym odbił ją na obcisłych spodniach młodej, atrakcyjnej nauczycielki:P)
I jeszcze tak troche z innej beczki.
Kolega na tablicy napisał 'Ania Rzeszuta zawala koguta'. Była to podstawówka, nauczycielka akurat wyszła. Kiedy wróciła i zobaczyła ten text skrzywiła sie i skomentowała 'tutaj są dwa błędy - moje nazwisko pisze sie inaczej, a poza tym ja nie męcze zwierząt'
-
KnockeR napisał(a):
>i na przykładzie rozebranej koleżanki zgromadzonym
> kolekankom, które to są wargi sromowe większe a które mniejsze"
Masz jakis kontakt do tej kolezanki? :]
-
Na początku tego roku szkolnego dostałem mniej więcej taką uwage w zeszycie od tej miłej pani co prowadzi lekcyje plastyki:
,,Marcin wykonuje ruchy które odbiegają od normalnego zachowania ucznia.Prosze z nim porozmawiać.Jeżeli się nie poprawi skieruje sprawe do sądu rodzinnego''
A wiecie za co to było? ZA OBRACANIE OŁÓWKA NADGARSTKIEM (bez skojarzeń).
-
Moje uwagi nie były takie atrakcyjne (tylko 'Karol rozmawia', 'Karol śpiewa'...) ale za to pamietam uwagi innych z klasy (oczywiście wszystkie uwagi oczyściełem z nazwisk):
'Beata pokazuje koledze po lewej kartkę z narysowany napisem fuck, odmawia oddania kartki'
'Karol (nie ja) szyderczo się śmieje'
'Beata udaje chorą umysłowo'
'łukasz przykleja gumę do sufitu'
'Na zwrócenie uwagi by nie czytała gazety młodzieżowej, Beata krzyczy na mnie (nauczycielke) i twierdzi, że nie umiem zainteresować jej lekcją'
'łukasz gdacze'
'Michał udaje perkusję'
'Michał wydaje dzikie dżwieki'
w sumie w pół roku zebraliśmy (cała klasa) około 150 uwag, nasz rekord to około 10 na jedej lekcji (religi)
Jak powiedziałem tacie, że ta hmm 'pani' każe nam nauczyć się na pamieć wszystkich nazw, dat i adresatów listów (jakiś tam apostolskich czy jakoś tak)- bez namysłu stwierdził że jest Po****na- dosłownie tak
-
ja kiedyś z kolegami w podstawówce przyklejaliśmy rózne przedmioty do ławek na budapren a uwaga następująca "Gabrys x, Darek.P, Maks.W przyklejąją gumki ołówki,długopisy, linijki,cyrkle z sali od matematyki do ławek w sali do biologi i 2 dzienniki nauczycielów w sali gimnastycznej :P
-
w podstawówce też dostaliśmy :"Klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi, na moje uwagi":P
były także uwagi typu "Przemek umyślnie zanieczyścił powietrze po czym opuścił salę"
albo na matmie w gim :Krzysztof O. nie pisze na lekcji bo jest to dla niego zbyt łatwe".
-
Fajna uwaga Foxtrott :P
No to ja wykopałem dzienniczek z pierwszej klasy podstawówki:
"Paweł kopnąłł kolegę w brzuch"
"Paweł bez powodu kopie dzieci i niesłucha poleceń nauczyciela"
"Paweł nie portafi spokojnie zachowywać się na przerwach. Biega jak szalony, zaczepia, kopie; kiedy pada deszcz i zostajemy na korytarzu - rzuca się na ziemię, ślizga i biega potrącając innych. Nie reaguje na żadne prośby. Poza tym bardzo dziwne są jego "odzywki" do dziewczyn z 4 kalsy."
"Paweł na przewie przebywał na boisku z trawą, gdzie są kałurze z błotem i biegał po nich. Nauczyciel mający tam dyżur zakazał mu przebywać w tym miejscu. Na następnej przerwie poszedł tam znowu."
"Dzisiaj przed lekcjami o godzinie 7.10 Paweł razem z kolegami (Bartek i Sylwek) zdemolowali chłopięcą toaletę, tzn. szarpali i trzaskali dzrwiami wewnątrz toalet."
"Prosiłam na lekcji matematyki 4 razy! aby Paweł przeczytał polecenie napisane na tablicy, niestety nie doczekłam sie. Na pytanie czy dobrze widzi z tablicy odpowiedział twierdząco. Czyżby po wystawieniu ocen można było ignorować nauczyciela"
-
-
Czytam te wasze posty i z bk nie mogę <lol2>
Uprawnienia umieszczania postów