Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Mieszany widok

takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

nie trawie mojej babki od matmy(z resztą nie tylko ja...) i postanowiłem ją nieco rozruszać. numer stary jak świat, ale zawsze działa!
    pod gąbkę wsadziłem 5-cmowego karaczana brazylijskiego. chciałem, żeby znalazła go podczas mazania tablicy, ale skubanien postanowił wyleść wcześniej.
    babka jak zawsze gadała o niczym kiedy z podstawki na kredę zleciał ten straszny robal jak go później oreśliła. reakcja przekroczyła moje oczekiwania. szanowna pani profesor tak się wykrzywiła i zaczęła drzeć, że wszyscy polegliśmy natychmiast.
    niestety wydało się czyje to zwierzątko i dostałem, chyba najlepszą w moim życiu(a miałem jeszcze kilka ciekawych) naganę.

(fotka dziennika)

jeżeli ktoś nie może przeczytać to treść brzmi mniej więcej tak:
    "Nagana dla Krzysztofa O... za wypuszczanie owadów tropikalnych w czasie lekcji matematyki"

suma sumarum bylo warto:]

miał ktoś inne fajne nagany/uwagi(różnie to zwą)??

Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Gratulacje ! trzymaj tak dalej, ciekawy pomysł a ja nie lubie maty !!

cyclosternum
    Guest

hahaha no takiej uwagi to w życi nie miałem a troche ich miałem rekord 6na jednej lekcji (religi po tej lekcji mama wypisała mnie z religi ;( ) dostałem kiedys uwage pod tytułem "Tomasz J.,Przemek G. i Tymoteusz T. spiewają piosenki kibolskie na lekcji plastyki " to była moja ulubiona uwaga(nie jestem kibicem) co do twojej uwagi to postaram sie doruwnac ;-p

3 lata temu, na początku liceum, kumpela przyniosła do szkoły litr (słownie litr ;-)) mączniaków oraz pinek. Pineczki były później wszędzie - w plecaku nielubianej koleżanki, na biurku nauczyciela, w szafkach, na tablicy, wszędzie... Nie pamiętam, czy ktoś je później zebrał, czy towarzystwo się rozpełzło po szkole, ale resztę wysypaliśmy do kwiatków na korytarzu, gdzie podejrzewam niewinne larwy szczęśliwie zdołały zaaklimatyzować się w doniczce z trzykrotką i przeobrazić się w muchy.

A propos, wczoraj miałam okazję zdobycia pięknej nagany - wlazłam do tego otworu w ścianie gdzie trzyma się złożonego węża strażackiego (otwór był pusty) i zaklinowałam się, aby po dłuższej chwili próbie uwolnienia się radośnie wyskoczyć wprost pod nogi kosy-biologicy. Całe szczęście mój promienny uśmiech niewinnego kretyna załagodził aferę i obyło się bez uwagi (a dzisiaj wystawiano nam oceny z zachowania na koniec roku :P)

Świetne.... hehehe

Moje:
    "Zamknoł kolegę w skrzyni gimnastycznej i zataił to przed księdzem" (moja ulubiona)

"Na lekcji polskiego wydaje dźwieki naśladujace stosunek plciowy" ;]

i kilka innych, ale nie chce mi sie przypominac.

Szkoda, żę u mnie tylko minusowe pkt się wpisuje i już parwie uwa wogóle nie ma:P A co do tropikalnych owadów njak to nazywa towja matematyczka to tez pare takich po klasię rozesłałem:P fajna zabawa Ale Yeter twoje uwagi sa najlepsze

Pamietam uwage z gimnazjum: "Rzuca niebezpiecznymi przedmiotami (ser) w nauczyciela"

cyclosternum
    Guest

Tomasz J.;Przemek G. modlą sie do allacha na lekcji geografi

Cezary O.,Przemek G.,Tomasz J.;Marcin P. wyskakuja przez okno od sali a nastepnie wbiegają spowrotem do sali

Tomasz J. wyrwał brutalnie 3 kartki z zeszytu a nastepnie wyrzucił je przez okno

Tomasz J. Tymoteusz T,Przemek G... rzucają klejem w kolerzanki

i wielllleeee innych których nie pamiętam. pod koniec 3 klasy gim miałem 45 uwag w których było wymienione moje nazwisko (i wcale nie byłem rekordzistą)

Moze zabrzmi komicznie, ale bylo naprawde Kiedys w podstawowce byla moda na haclowy (gumka zalozona na kciuk i wskazujacy, +zwiniety kawalek papieru) Probowalem na historii trafic w glowke kolezanke z pierwszej lawki... los chcial, ze pani od historii (swoja droga dosc mloda ) pochylala sie po krede....
    "Marcin strzela z gumki do nauczyciela".... prawie 15 lat temu, ale chyba nie zapomne tego do konca zycia :>

Jak ja bym zrobił mojemu profesorowi od matmy taki numer to chyba przestał bym być studentem.

Uprawnienia umieszczania postów