Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Re: takiej nagany chyba nikt nie dostał!!

Ja miałem taką:
    "Marcin X wraz ze swoim kolegą Michałem X pryskają na siebie gaśnicami szkolnymi. I na uwagi nauczyciela nie przestają"
    To spoko było akurat jakoś tak koło lanego poniędziałku. Bo jedną gasniće zepsuliśmy jak nam upadła i zacząłem go lac nią a on wzioił drugą i mnie zaczął lać, ale była brechta.

i taką:
    "Marcin X z Wojtkiem X buczą na lekcji muzyki"

"Marcin X przyczepia ściągawki do sufitu a na prośbe nauczyciela żeby zdjął mówi że to nie jego i głupkowato się uśmiecha"

"Marcin X -i tam ze 6 osób- skaczą ze schodów i potrącają koleżanki"

"Uczniowie klasy IIIb na polecenie Piotra Siczka wynoszą ławki z klasy bez polecenia nauczyciela"
    SIczek miał powiedzieć żeby zanieść na sale gimn jakąś ławkę z korytarza a jemu się pomyliło i powiedział że z trzeba zanieść ławki z korytarza na sale a wszyscy uradowani ze nie bedzie lekcji nawet nie zrozumieli ze z korytarza i złappali za te w klasie i wynieśliśmy na sale. Dyrek nas opierdzielał.

I jeszcze jest duuuużo więcej. Ale nie pamiętam wszystkich jak sobie przypomne to napisze, ale o tych wargach sromowych jest najlepsze własnie w której to było klasie??

dobra połowa to sciemy......

Ja zacytuje dosłownie(bo mam kartke przed soba) kilka uwag z dwoch poprzednich zeszytow uwag ktore jakos sie gdzies zapodzialy. :
    1. "Uczeń wulgarnie odnosi się do nauczyciela.Uczeń użył takiego określenia, gdy został poproszony do odpowiedzi" 7.10.2004r. - psor od fizyki.
    2. " Arogancko odnosi się do wychowawcy, zarzuca że nauczyciel opowiada bajki jego mamie, których on wysłuchuje po zebraniach rodzicielskich" 9.10.2004r - wychowawczyni
    3. "Odpalał petardy na korytarzu" 11.10.2004r. -wicedyrektorka.
    4. "Bierze udział w podpalaniu dziwnych substancji na lekcji chemii" 11.10.2004r -facia od chemii.
    5. "Na lekcji j.angielskiego rzyca jabłkami" ( były i inne rzeczy ale nie chcialo sie nauczycielce pisac) - 9.09.2004r.
    6. "Uczeń ordynarnie odnosi sie do nauczyciela' 16,09,2004r. - psor od fizyki(powiedziałem muz ze bedzie mial przesrane jesli nie bede mogl sprawdzianu za tydzien poprawic.)

I wiele takich innych było jak s eprzypomne to napisze albo jak nowy zeszyt zdobede.
    I wszystkie te uwagi sa prawdziwe.

być może, ale i tak niezłe rzeczy wymyślają niektórzy nauczyciele...

"Krystian (nie ja) groził nauczycielce że wysadzi jej samochód (starego malucha :P) gdy pani L wstawi mu jedynke na koniec roku z fizyki."

autentycznie (gośc nie przeszedł do nastepnej klasy.) Poztym ta nauczycielka jest bezradna w klasie, nie umie sobie poradzic na lekcji, to my ja uczylismy a nie ona nas.)

Pozatym dostałem jedną uwage za to ze smiałem sie kiedys piersi nauczycielki od języka polskiego :P Była taka ósemka nad tablica (dla poprawienia umysłu, koncentracji) i raz sobie wyobraziłem że wnetrza tej ósemki to jej piersii kreciłem głową wokół tej "ósemki" :P ale była jazda LOL ale było wtedy pośmiewisko w klasie

Heh czytam te wasze posty i leje ze smiechu.

JEry mamy chyab ta sama babke od fizyki:P Moja tez nie umie zapanowac nad klasa

ponczos
    Guest

A to i ja się dorzucę: Najbardziej mi sie podobało (wtedy były modne taki lasery :P) gdy w 7 klasie podstawówki tym właśnie laserem świeciłem uporzczywie mojej nauczycielce od georgrafii (nawiasem mówiąc do tej pory trzyma się całkiem "sympatycnie") po tzw. "dupie"... no cóż... zorientowała się.. Uwaga treści: "Świeci nauczycielowi laserem po OCZACH"... Oj, te "oczy" były tego warte.. )

A potem (rok później) musiałem zmienić szkołę.. Ale siły w tym stanie i o tej godzinie to nie mam żeby dokładnie opowiadać..

P.S. Uwielbiam cytat księdza dzwoniącego do moich rodziców po koniec 7 klasy: "14 lat w szkole pracuję, ale tak beszczelnego chłopaka to nie widziałem!!" - nawiasem mówiąc - księdza lubię!! ) Aha!! Przesadził!! )

ja dostałem hoho jak byłem młody i piękny coś takiego : dyskutuje na lekcji polskiego na temat lektóry wtrakcie gdy inni rozmawiają :]

to teraz napisze list ktory baba z pola napisała do mojej mamy

"Droga Pani,
    Na ostatnich lekcjach j.polskiego zaobserowowałam niepokojące objawy u Kamila, który wczoraj miał narysowany na lewej dłoni pentagram. Na dzisiejszej lekcji również rysował te same symbole i wypytywał mnie o znaczenie liczb 666. Sam przeznaje się że wchodzi na satanistyczne strony internetowe. Jeżeli mogę to sugerowałabym poważną rozmowę. Kamil jest zbyt wpływową osobą, aby to zbagatelizowac."

cały zeszyt z polskiego jest w pentagramy miałem troche przesrane u rodzicow, ale liczy sie zabawa

mispushupek1
    Guest

pentagramy hehe !!!

Uprawnienia umieszczania postów