Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: mBank e konto?????

galek3
    Guest

mBank e konto?????

Witam

Ma ktos moze konto w mBanku dokladnie e konto
    jak tak to jak ono sie sprawuje i czy nie ma zadnych chwytow
    np. po miesicu wieksze oplaty za prowadzenie itp....

zgory dziekuje za odp

sigsauer
    Guest

Re: mBank e konto?????

Jam mam konto o którym mówisz. mam je już ze dwa lata i nie narzekam. Po miesiącu wprowadzili opłaty za przelewy, ale zrobili to dla wszystkich także looooz. Tam gdzie nie płacisz za przelewy to płacisz za prowadzenie rachunku i na odwrót. Narazie nie moge nic zarzucić bankowi. Pełna wygoda. Cały koszt to 0,5 PLN za przelew.

Ja załozyłem kilka dni temu to konto, przyszla mi juz umowa i teraz czekam na potwierdzenie oraz karte jesli to wszystko co tam opisują to prawda to jest to bank bez minusów :P no oprócz tego ze nie ma placówek...

sigsauer
    Guest

Spojnie..... powoili zaczynają robić mKioskim w większych miastach, w których można załatwić wszystko, co dotyczy banku

Louis Cypherr
    Guest

Polecam. Mam eKonto od trzech lat + od roku z kawałkiem eMax. Prowadzenie konta jest bezpłatne. Opłata za przelewy, o których mówił Sigsauer dotyczy tylko tych wychodzących poza bank. Wewnętrzne są nadal darmowe.
    Dużym plusem jest też to, że gdy Ci się skończy karta płatnicza do eKonta, to nową przysyłają pocztą bez żadnych opłat (nie tak jak w przypadku BZWBK, którym podziękowałem po tym jak zdarli ze mnie 30 zł za kawałek plastiku). Karta do eMax jest już płatna.
    Minusem z kolei jest to, że czasem dobierają sobie godziny konserwacji systemu w najmniej odpowiednich momentach (np. od. 22:00 do 1:00 zamiast od 2:00 do 5:00) i nie informują o tym tak, jak powinni.

sigsauer
    Guest

Jak nie informują o konserwacji systemu !!! Ja mam zawsze "komunikat" na eKoncie.
    Też mam jakiś czas eMax - bardzo dobra sprawa!!! Wykorzystuję ją prawie jak lokatę. Wszystkie środki mam na eMax i jak przychodzi potrzeba, robię drobny przelew równy obciążeniu eKonta. Przelew jest darmowy więc nie ma potrzeby wyrabiana karty do eMax'a.

P. S. Jestem w trakcie zakładania konta w VWBank-direct. Wysokie oprocentowanie, wszytskie przelewy darmowe, darmowe prowadzenie ,ale wypłata z bankomatu poniżej 400PLN kosztuje 1,5 PLN

galek3
    Guest

dzieki bardzo

Posiadam to konto i jestem zadowolony. Wygodne, szczegolnie przy transakcjach internetowych.

Prawie od początku mBanku mam tam eKonto i nadal je sobie chwalę.
    Polecam.

galek3
    Guest

A to jeszcze jedno pytanko
    A jak sprawa wyglada z wyplata pieniedzy z bankomatu,
    w jakich bankomatach wyplacac zeby prowizji nie pobieralo??

z gory jeszcze raz dzieki

Uprawnienia umieszczania postów