Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 151

Wątek: "swieczka dla papieza"

Re: "swieczka dla papieza"

[*]

Re: ...

Powiniście zamknąć ten temet skoro był taki ważny dla was to czemu nie dacie mu odejść w spokoju????????? Tylko robicie a tego afere.

Virus - ciesz sie, ze zyja Twoi rodzice i Twoi dziadkowie... obys nigdy nie musial doswiadczyc straty kogos bliskiego.... Jezeli tego nie doswiadczyles, to nie rozumiesz bolu jaki sprawia innym taki moment... ale jezeli doswiadczyles, a nie potrafisz, to jestes glupi.

Czuje sie troche tak, jakby ktos wlazl na pogrzeb mojej babci i rzucil sie z pyskiem o to, ze chce uczcic jej smierc.... a na swiecie jest tyle schorowanych staruszek, ze po cholere ja sie modle za ta jedna.

Nie no sorry, ale to juz powoli zmienia sie w sraczke mysli...

Zreszta nie jestem lepszy, bo juz mialem sie nie wypowiadac.

Re: ...

Dobry wniosek... powinno sie juz zamknac temat.
    Wierze, ze kazdy i tak oddal Mu czesc indywidualnie.

ŁŁŁsy
    Guest

Końec

Nie pomogo już żadne modlitwy, dajmy mu spokuj i nie piszmy na każdym dzile o papieży to nie ma sensu.On jest tam gdzie powinen być, dla mnie był on tylko spoko człowiekiem i nic wiecej.

[*]

Re: Końec

Jak był dla was taki ważny to dajcie mu odejść w spokoju a nie robicie jakies cyrki z tego że umarł dość nacierpiał sie w życiu więc po śmierci ma prawo odpocząć. Niech ktoś zamknie ten temat i dajcie mu spokuj bo to juz obłed nie wiem czy by mu sie to podobało co wy robicie.

[*]......................

<*>

Tego cie nauczyl papiez? Tak mu okazujesz szacunek...? I to z powodu, ze ktos ma nieco inne zdanie niz ty?

Uprawnienia umieszczania postów