-
Re: "swieczka dla papieza"
niech żal jest, ale to tylko człowiek jak ja i ty, wiec prosze wiekrzość z was pewnie jest tylko wierząca jak idze do kościoła.wiem coś o tym
-
Virus i ŁŁŁsy - nie będe z wami kontynuwał konwersacji bo jestescie zamało kumaci zeby was zrozumiało 100 osób piszących w tym poscie i ok. 5.000 ludzi czytajacych tego posta.
jak nie wierzysz lub nie chcesz szanowac śmierci (nie chodzi o Papieża tylko o samą śmierc) to srał mnie to pies bo widze ze cię i tak nie przekonam, tylko jednak mógłbyś wnieśc troche szacunku dla osoby martwej, niewazne czy jest to papiez, menel z pod sklepu, czy wiewiórka, ważne ze nie zyje i trzeba uczcic jego duszę.
-
...
Wlasnie wrocilem z kosciola. Postawilem znicz. Pomodlcie sie za ojca swietego.... a ci ktorzy nawet sie nie chca modlic, to niech sie nie modla... I przepraszam za ostre slowa, ale jezeli sa ludzie, dla ktorych papiez jest nikim, to w dobrym tonie byloby, gdyby chociaz w tej jednej godzinie powstrzymali sie od *****enia farmazonow, ale pozwolili innym uczcic ... ich bliskiego, ktory odszedl. ;(
Bo za przeproszeniem i z calym szacunkiem, ale kur***a mnie bierze jak mam sie tlumaczyc z tego, ze probuje uczcic czlowieka, ktory przez cale zycie budzil we mnie gleboki szacunek i byl dla mnie kims wiecej, niz gwiazda w telewizji.
heh... nie pamietam, kiedy ostatnio bylem tak przygnebiony... mam przynajmniej nadzieje, ze to, czego nauczal nie pojdzie na marne.
(ps. tak... to nie bylo zgodne z regulaminem).
Virus - nie odzywaj sie.... zrobisz co zechcesz, ale to jest po prostu moja prosba...
-
niehc jakiś moderator zamknie posta lub najlepiej usunie....
-
Re: ...
Atrax tez włąśnie wrócilem z kościoła ... niewyobrazam sobie teraz świata bez Niego... odkąd jestem był on , teraz będzie kto inny ? to tak jakby inny ojciec ...
-
Masz racje zrobie co zechce ale nie powiedziałem ze on jest nikim tylko powiedziałem ze jes wielu takich jak on!!!!!!!
-
niewiem co teraz chciałeś przez to powiedzeć i czemu muwisz żę niewiem co to śmierć ja sie smierci nie boje i wiem że bede u Boga bo w niego wierze.
-
Zgadzam sie Papież nie jest bogiem a wy własnie tak sie zachowujecie !!!!!!!!!!
-
No i dobrze, ze jest wielu takich jak on, ale w dzisiejszym dniu chcemy uczcic wlasnie jego, a nie wielu takich jak on.
Zrozum to w koncu.
zreszta... mysle, ze ta konwersacja nie ma sensu.. Powinien ktos usunac ten watek, bo z pewnch wzgledow zrobil sie dosc niesmaczny.
Pozdrawiam, juz tu nie bede pisal.
-
Nie wierze w papieża ale był napewno wspaniałym człowiekiem.I nie widze sensu w tym żeby tak za nim płakać przeciesz on trafi tam gdzie każdy wierzocy człowiek bez wzglendu na to skąd był ale czy wierzył w Boga.
Uprawnienia umieszczania postów