Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 151

Wątek: "swieczka dla papieza"

Re: "swieczka dla papieza"

Rozmowa z tobą na ten temat nie ma sensu. Jak już było mówione spluwasz wszytkim w twarz, był to wielki człowiek i Ojciec, nieboję się mówić i wołać do niego Ojciec, opiekował sie nami wszytskimi jak tylko mógł. Bóg jest Ojcem i pastezrzem a Jan Paweł II wysłannikiem jego. A teraz jednoczy się z nim w niebie!

A czy ja to robie a pozatym religia uczy szanowac wszystkich ludzi a wy tego nie robicie!!!!!!!!!!

My nie?! Ty popatrz na siebie! kto zaczą tą kłutnie TY!!!

chrzanu
    Guest

zamknij się jest poleceniem a nie określeniem twojego debilizmu. więc nie sądze że cię obraziłem.

ŁŁŁsy
    Guest

Człowieku otwórz BIBLie i czytaj Objawine św.Jana i papież nie złoczy sie z bogiem jego czego sąd ostadeczny tak jak mnie i cibie

Nie rozmawiam już z tobą bo ta rozmowa nie ma sensu. Jesteś taki jaki jesteś, nie wiem może się czegoś naćpałęś, napiłeś lub poprostu taki głupi jesteś.

ŁŁŁsy
    Guest

2 razy wiecej słuchaj niż muw- słowa z bibli

ŁŁŁsy
    Guest

głupi to tu możesz być tylko ty.wiec słuchaj. Już sie plączesz w swoich wypowiedzach

A co ty możesz wiedziec sam napisałes że nie wieżysz!!!!!!!!!
    A ja i ŁŁŁsy nic takiego nie robimy to wy macie ciągle do nas o coś żal Swiat nie jest doskonały i nie mam doskonałych ludzi tylko Bóg jest a papiez to tylko wysłanik jak wielu!!!!!!!

A kto zacza ta kłutnie? TY Ty i jeszcze raz ty! Virus żałosny jestes! ciagle mi nie odpowiedziałes na pytanie czy jestes wierzacy?

Uprawnienia umieszczania postów