Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 151

Wątek: "swieczka dla papieza"

Re: "swieczka dla papieza"

Ja tego nie robie ale wy pszesadzacie i to wy ciagle na mnie nadajecie a czy wasz kochany papiez nie mowił zeby na swiecie był pokuj!!!!!!!!!!

chrzanu
    Guest

Theraphos - ustąp głupszemu, on teraz przeicez bęzie pisał tylko zdenerwowania nas a nie zeby udowodnic swoich racji których i tak niema.

VIRUS - znałeś czy nie znałeś, jesteś świadkiem śmierci wiec troche poszanowania dla nieboszzczyka, szczególnie tak wyjątkowego, to był twój rodak, przywódca kościoła, jako jeden jedyny otworzył siędo ludzi nie tak jak poprzednicy którzy nie wychodzli nawet ze swoich komnat i robili msze raz do roku.
    jak masz pisać bzdury to w ogoóle nie pisz, a toze jest wolny kraj nie znaczy że możesz beszcześcić religie, osobe świętą, rodaka, głowe kościoła, przykąłd życia.
    [*] 1920-2005
    i prosze nie stawiajcie milion zniczy bo liczy się symbolika, on i tak wie kto go kocha.

Zgadzam sie oni sami nie wiedzą co piszą!!!!!!!!!

Może troszke przesadziłem ale napewno oddał by dla ciebie dużo i pomógł by ci a na 100% modlił się za ciebie i za wszystkim. Nikt nie zrobił tyle co on!!! Pielgrzymował, ile zrobił dla ludzkośći ile wojn zabobiegł

chrzanu
    Guest

mówił - więc się zamknij.
    to nie my rozpoczelismy to co włąsnie koontynujesz, sam okresliłes ze ci to wisi.

ŁŁŁsy
    Guest

On ojcem hehehe. dla mnie ojcem jest mój Bóg a pasterzem Jezus.

To czemu tylko papieżowi taką szobke odstawiacie?????Gdzie reszta co z wami ????

Samael_
    Guest

Spoczywaj w pokoju...
    [*][*][*]

Ps.Ja nie jestem wierzacy,ale przynajmniej potrafie uszanowac tego wielkiego czlowieka i jego smierc wprowadzila we mnie zadume.Jego pontyfikat to moje cale dotychczasowe zycie .Niektorzy jak widac maja papke zamiast mozgu - wspolczuje im z caleg serca.Zachowalibyscie choc raz troche powagi - zal mi was kolego Virus i Lysy i gratuluje wychowania oraz dobrego smaku.

Nie znasz mnie więc nie obrażaj !!!!!!!

ŁŁŁsy
    Guest

miał prawo do własnego zdania i ja taż Virus jestem z tobą

Uprawnienia umieszczania postów