Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 151

Wątek: "swieczka dla papieza"

Re: "swieczka dla papieza"

Nawet nie wiesz jak pardzo wiernymi ale liczy sie obiektywizm!!!!!!!!!!!!!!!!

ŁŁŁsy
    Guest

mam prawo, a pozatym moja religa muwi żeby nawracać takich ludzi jak wy, a papieża nie uznajmy.jechwym też nie jestem

Black Kruk
    Guest

[ * ]

Nie jestem egoista tylko nonkonformista!!!!!!!!!!!!!!

chrzanu
    Guest

VIRUS - znałeś czy nie znałeś, jesteś świadkiem śmierci wiec troche poszanowania dla nieboszzczyka, szczególnie tak wyjątkowego, to był twój rodak, przywódca kościoła, jako jeden jedyny otworzył siędo ludzi nie tak jak poprzednicy którzy nie wychodzli nawet ze swoich komnat i robili msze raz do roku.
    jak masz pisać bzdury to w ogoóle nie pisz, a toze jest wolny kraj nie znaczy że możesz beszcześcić religie, osobe świętą, rodaka, głowe kościoła, przykąłd życia.
    [*]
    i prosze nie stawiajcie milion zniczy bo liczy się symbolika, on i tak wie kto go kocha.

Polska to wolny kraj i bede pisał ile chce!!!!!!!!! Za to walczył papiez a ty go masz gdzies tak mam to rozumiec ???????

Jesteś poprostu jakiś niedojrzały!!! Nie potrafisz zrozumieć. Dla ciebie to wszystko jedno. On za ciebie oddał by życie, modlił się także i za ciebie, może przyszedł czas żebyś pomodlił się za niego lub okazał jakąś skruchę,żal, smutek lub poprostu chociarz przestał tak nękać ludzi którzy smucą się i ubolewają.

Virus nie odzywaj sie!

Już ty się nie bó pamiętają o takich co dużo zrobili, także są wielkimi autorytetami

ŁŁŁsy
    Guest

Koleś wierz o czym piszerz. Za mnie odał życie ktoś inny anie papież czytaj BIBLIE A BEDZIESZ MUGŁ ZE MNĄ o czymś porozmawić

Uprawnienia umieszczania postów