-
Re: "swieczka dla papieza"
-
Re: ...
Powiniście zamknąć ten temet skoro był taki ważny dla was to czemu nie dacie mu odejść w spokoju????????? Tylko robicie a tego afere.
-
Virus - ciesz sie, ze zyja Twoi rodzice i Twoi dziadkowie... obys nigdy nie musial doswiadczyc straty kogos bliskiego.... Jezeli tego nie doswiadczyles, to nie rozumiesz bolu jaki sprawia innym taki moment... ale jezeli doswiadczyles, a nie potrafisz, to jestes glupi.
Czuje sie troche tak, jakby ktos wlazl na pogrzeb mojej babci i rzucil sie z pyskiem o to, ze chce uczcic jej smierc.... a na swiecie jest tyle schorowanych staruszek, ze po cholere ja sie modle za ta jedna.
Nie no sorry, ale to juz powoli zmienia sie w sraczke mysli...
Zreszta nie jestem lepszy, bo juz mialem sie nie wypowiadac.
-
Re: ...
Dobry wniosek... powinno sie juz zamknac temat.
Wierze, ze kazdy i tak oddal Mu czesc indywidualnie.
-
Końec
Nie pomogo już żadne modlitwy, dajmy mu spokuj i nie piszmy na każdym dzile o papieży to nie ma sensu.On jest tam gdzie powinen być, dla mnie był on tylko spoko człowiekiem i nic wiecej.
-
-
Re: Końec
Jak był dla was taki ważny to dajcie mu odejść w spokoju a nie robicie jakies cyrki z tego że umarł dość nacierpiał sie w życiu więc po śmierci ma prawo odpocząć. Niech ktoś zamknie ten temat i dajcie mu spokuj bo to juz obłed nie wiem czy by mu sie to podobało co wy robicie.
-
[*]......................
-
-
Tego cie nauczyl papiez? Tak mu okazujesz szacunek...? I to z powodu, ze ktos ma nieco inne zdanie niz ty?
Uprawnienia umieszczania postów