-
Re: "swieczka dla papieza"
Tak jestem i odpowiadałem ci juz nie raz a ja kłutni nie zaczołem tylko napisałem ze mnie to nie interesuje a w dodakiscie reszte wielcy mi chrzescijanie tak walcza o papieza a niszcza wszystko o co on walczył zastanów sie co robisz!!!!!!!!!
-
widocznie własnie ty słuchasz amiast czytać analfabeto jest MÓW a nie muw, a po zatym ty tez przy okazji sięzamknij bo do ciebie nic nie mówiłem.
-
Rozwin swoja wypowiedz... my niszczymy co?
z twoich wypowiedzi nie widac ze jestes chrzescijaninem ale widac że nie kochasz Jezusa...
-
Virus wlasnie wprowadzono zalobe narodowa - wiesz co to znaczy!?
Prosze Cie uszabuj wszystko i wszystkich.. jesli cos cie nie obchodzi to po prostu zamilicz...
Blagam Cie
Owszem masz prawo do wypowiedzi... ale prosimy nie dzis, nie teraz....
Dla wiekszoci jak widzisz ta osoba znaczyla o wiele wiecej niz mozesz pojac.....
-
Owszem nie wierze,ale w przeciwinstwie do Ciebie wiem co to szacunek,bo wynioslem to z domu.Jestes zalosny wszyczynajac klotnie w takim topicu !!! I nie pisz co ja moge o tym wiedziec,bo wiem wiecej niz Ci sie wydaje.To ze nie wierze w tej chwil nie znaczy ,ze nigdy nie wierzylem. Nie zamierzam sie z Toba klocic,bo wyznaje zasade - ustap glupszemu. EOT
-
-
I to ma być dobroc dla papieża tego uczył nie sadze widać jacy jesteście!!!!!!!
-
Jest mi żal takich ludzi jak ty! Juz sie nie bede wypowiadał w takim czasie...
-
Theraphos - Ciebie tez prosze... piszcie na GG klocice sie dalej...
NIe piszcie juz tutaj i nie klocice sie w tak znaczacy dzien....
Wszystkie koscioly sie jednacza w jednosc... Wszystko przez i dla Papieza
zaprzestanmy na tym...
-
A skad ty to możesz wiedzieć masz racje nie kocham papieża ale on jest tylko wysłanikiem jak wielu dlamnie liczy sie tylko Bóg a wy niszczycie dzieło o ktore wielu walczyło miedzy innymi papiez!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów