Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 151

Wątek: "swieczka dla papieza"

Re: "swieczka dla papieza"

Tak jestem i odpowiadałem ci juz nie raz a ja kłutni nie zaczołem tylko napisałem ze mnie to nie interesuje a w dodakiscie reszte wielcy mi chrzescijanie tak walcza o papieza a niszcza wszystko o co on walczył zastanów sie co robisz!!!!!!!!!

chrzanu
    Guest

widocznie własnie ty słuchasz amiast czytać analfabeto jest MÓW a nie muw, a po zatym ty tez przy okazji sięzamknij bo do ciebie nic nie mówiłem.

Rozwin swoja wypowiedz... my niszczymy co?
    z twoich wypowiedzi nie widac ze jestes chrzescijaninem ale widac że nie kochasz Jezusa...

Łysek
    Guest

Virus wlasnie wprowadzono zalobe narodowa - wiesz co to znaczy!?
    Prosze Cie uszabuj wszystko i wszystkich.. jesli cos cie nie obchodzi to po prostu zamilicz...
    Blagam Cie

Owszem masz prawo do wypowiedzi... ale prosimy nie dzis, nie teraz....

Dla wiekszoci jak widzisz ta osoba znaczyla o wiele wiecej niz mozesz pojac.....

Samael_
    Guest

Owszem nie wierze,ale w przeciwinstwie do Ciebie wiem co to szacunek,bo wynioslem to z domu.Jestes zalosny wszyczynajac klotnie w takim topicu !!! I nie pisz co ja moge o tym wiedziec,bo wiem wiecej niz Ci sie wydaje.To ze nie wierze w tej chwil nie znaczy ,ze nigdy nie wierzylem. Nie zamierzam sie z Toba klocic,bo wyznaje zasade - ustap glupszemu. EOT

[*]

I to ma być dobroc dla papieża tego uczył nie sadze widać jacy jesteście!!!!!!!

Jest mi żal takich ludzi jak ty! Juz sie nie bede wypowiadał w takim czasie...

Łysek
    Guest

Theraphos - Ciebie tez prosze... piszcie na GG klocice sie dalej...
    NIe piszcie juz tutaj i nie klocice sie w tak znaczacy dzien....
    Wszystkie koscioly sie jednacza w jednosc... Wszystko przez i dla Papieza
    zaprzestanmy na tym...

A skad ty to możesz wiedzieć masz racje nie kocham papieża ale on jest tylko wysłanikiem jak wielu dlamnie liczy sie tylko Bóg a wy niszczycie dzieło o ktore wielu walczyło miedzy innymi papiez!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów