-
Mafia !
Witam ! Ma ktoś save z mafii? Bo ja sobie nie moge poradzić z wyścigiem !! Już 100 razy probowałem i nic... Kolega mówił mi że jedynym sposobem na przejsce wyścigu jest zgranie save... jeśli ktoś posiada to bardzo prosze na prv.
-
Re: Mafia !
To Ty ciekni jesteś, wyścig nie jest prosty, ale jest na pewno do przejścia! Próbuj dalej...
-
"Kolega mówił mi że jedynym sposobem na przejsce wyścigu jest zgranie save..."
hahahaha dobre
Przeszlem wyscig za 4 razem, probuj to ci sie uda
-
napewno da sie przejsc kilka prób i sie uda, a z tym savem to dobre
-
no kurde !! Nadal nie moge przejsc!!! Jechać wolno a sami sie porozbijają? Czy pędzić aby być ciagle na pierwszym miejscu? Powodować kolizje? Robie co tylko moge ]:-> i nadal nic.
-
musisz nauczyć sie panować nad pojazdem na zakrętach, a tak to normalnie to pruć na maxa, pojeździsz troche to poznasz dokładnie trase....
-
No weź ktoś rzuć save. Ja już nie moge... siedze już nad tym wyścigiem podan 2 h i nic wrrrr. Nie mam wprawy w jeździe samochodem. Klawiatura mi siada albo mój mózg Bardzo prosze o save !!!
-
nie mam sejva ale mam rade: grzej wszedzie na maksa a kiedy tylko wciszkasz skret lewo lub prawo(nawet jesli tylko chcesz sie dobrze ustawić na prostej) to puszczaj gaz
-
wpisz se na wyszukiwarce save mafia i napewno cos bedzie.... a wyscig wcale nie jest taki trudny :/
-
wpisalem i nigdzie nie ma save,a jak juz są to brak takiej strony :P
Uprawnienia umieszczania postów