Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Oszust !!

Mieszany widok

Oszust !!

zapraszam do tematu http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=6189&t=6189

piszę tutaj bo tam nikt nie zagląda !!

Jeśli ktoś posiada do delikwenta nr tel prosze na prv.

Re: Oszust !!

nie wierze w to ze FURUS moglby ciebie oszukac...jest on uczciwy...sam mu wiele razy wysylalem myszaki w ciemno i zawsze mi placil, nie wiem jak wytlumaczyc to co sie stalo z pajakiem, ale sadze ze FURUSa w tym winy nie ma

ja go nie obwiniam ale żeby sie chociaż odezwał !!!! Już ponad tydzień się nie odezwał a ja nadal nie wiem co z pająkiem... on odeberał swoją paczkę a ja czekam na swoją i powinien to zrobic jak najszyciej a nie tak przeciągać. NIECH SIE POPROSTU ODEZWIE !!! Paweł postaw sie w mojej sytuacji. A co jeśli ta paczka z cambri do niego wróciła ? Ja nadal sie martwie a on jest spokojny bo otrzymał to co chciał...

rozumiem cie....ale nie rozumiem czemu on mialby zrobic cos takiego...(moze chwilowy brak $$$)....przeciez on odkupil kiedys lega w okropnym stanie, na ktorego lozyl kase ktorej nikt by mu nie zwrocil....jak bbedzie na gg to sie go spytam ocb

siemka nie odzywalem sie bo nie mialem naprawde czasu... dzisaij paczka do mnei wrucila z martwym pajakiem Levitan w poniedzialek wysle jeszcze noewgo pajaka tez cambridgei L8 i bedzie po sprawie sorka ale to raczej nie z mojej winy bylo... fakt zwlekalem dwa dni z wyslaniem paczki ale ja wyslalem...jeszcze raz sorry

no wreszcie oznaki życia tylko szkoda biednego cambri ... tylke czasu w paczce... prawie tydzień... moderatorów prosze o usunięcie posta z "na każdy temat" i z "zamienie"

Uprawnienia umieszczania postów