-
Re: naiwspanialszy człowiek świata właśnie odszedł :(:(
zaraz sie porycze chyba...
-
-
Re: naiwspanialszy człowiek świata właśnie odszedł :(:(
nie zyje
-
Re: Choroba Papieża...
papiez nie zyje wielka szkoda !!!!!!!
-
tak jak nigdy niechodziłem do kościoła tak właśnie teraz ide...
-
Hmm...akurat wojny swiatowe i Hitler w zapowiedzi Nostradamusa to pojecia zbyt ogolne, zeby mozna bylo powiedziec, ze Nostradamus je naprawde zapowiadal.
Wiadomo, ze przed smiercia napisal sobie tabliczke, ktora wlozono mu do grobu. Na tabliczce widniala data jego smierci... i data, gdy ludzie odnajda jego zwloki.
w 15 wieku znaleziono jego cialo (nie pamietam roku)...ale rok odnalezienia zwlok zgadzal sie z tym zapisanym na tabliczce.
Wiem to z nieoficjalnych zrodel...cos w rodzaju ciekawostki.
A co do wielkiej apokalipsy, to chyba raczej ktos sie pomylil... z tego, co wiem, to Nostradamus po nadejsciu czarnego papieza nie zapowiada wielkiej apokalipsy, ale upadku wszelkich ustrojow politycznych i UWAGA... ma byc wedlug niego lepiej...
W kazdym razie, to jest przepowiednia w takiej formie, w jakiej znam ja ja i wiele innych ludzi. O apokalipsie raczej nie slyszalem...
-
Niestety zyjemy w tak chorym kraju, ze za takie "poglady" mozna stracic (lub conajmniej sie obraza) wielu znajomych... Hipokryzja nie zna granic. Wlasnie przejrzalem podobny watek i wszyscy bogobojni zjechali osobe ktora osmielila sie miec inne zdanie....
-
Odszedł, dopiero teraz zrozumiałem co straciłem, dotychczas był dla mnie codziennością, a jednak nigdy niewidziałem go "na żywo" , nie słyszałem jego słowa (tyle co urywki w tV) ;( niech spoczywa w spokoju
-
Ja miałem to szczęście że w wakacje bylem u Paoy na audiencji, mieliśmy jeszcze robic sobie z nim zdjęcie ale nasze kontakty zawiodły.
-
EH....................... Mi jest smujtno............
Uprawnienia umieszczania postów