Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 123

Wątek: Choroba Papieża...

Re: Choroba Papieża...

Czlowiek ktory swoim zyciem pokazal Nam Pismo Święte.
    Nigdy nie narodzi sie juz taki czlowiek,nie ma szans.
    Posrod calego tego gowna ktore dzieje sie na Swiecie byl ktos,kto prowadzil wszystkich ludzi nie tylko katolikow,ale wszystkich.
    Z jednej strony szkoda,a z drugiej to w sumie lepiej,niech sie juz nie meczy wiecej!

Amaranta a efekt cieplarniany jest przez kogo ?? przez ludzi więc to będzie powolna samozagłada chyba ze wczesniej wedle "przepowiedni" wybuchnie wielka wojna...

oczywiscie ze prze ludzi a przez kogo?
    a tak ci sie spieszy na wojne?

Amaranta mi się wcale niespieszy tylko ciekawe czy sami się zniszczymy nieświadomie czy też świadomie niszcząć środowisko czy wczesniej wybuchnie wojna?

zioom
    Guest

biedny z chorowany czlowiek umiera a media robia z tego interesik wszedzie gdzie bym sie nieobejzal wiedzialbym otym na kazdym kroku tylko jedno i to samo przykro jest kazdemu jestem tego pewien niewazne czy jest to osoba wiezaca czy nie bo taki papiez jakim jest nikt go niezastapi byl wielkim czlowiekiem i z tego powodu sa wszedzie info. onim lecz dajcie troche spokoju zamiast tak onim mowic jak by juz go niebylo lepiej zaczac sie modlic tak jak kto chce

Goblin czyzbys czytal to co ja kiedys??

bylo cos o przepowiedniach (bodajze Nostradamusa) twierdzil ze po smierci slowianskiego papieza,nastepca bedzie murzyn,a wtedy koniec swiata.

ale bylo tyle wersji konca swiata ze juz sie ma tego dosc

ja nie wierze w te przepowiednie.... ale owszem są takie. Jeżeli chodzi o samą osobę Jana Pawła II to jest to dla mnie WIELKI autorytet. Nie jestem bardzo wierzącą osobą ale to jest tak dobry człowiek....nie sądze żeby urodził się drugi taki jak napisał Obywatel. Można o nim mówić w samych superlatywach. Bardzo bym chciał, żeby nie męczył się już wiecej. Zasłużył na lekka śmierć.

Wracając do tej przepowiedni fatimskiej- ma nadejść koniec świata, w tedy kiedy wybiorą czarnoskórego papieża tak?? zatem wiemy kiedy, tak?? a w Biblii napisane jest: "nie bedziecie znać dnia ani godziny" (czy coś wtym stylu)- zatem to tak jakby się nawzajem wyklucza...

tak wogóle to mnie te media bardzo wkur...., wiadomo informacje podają na temat stanu zdrowia to dobrze, ale to jest normalnie cholerne jakieś reality show jak napisali poprzednicy, np taki durczok poleciał sobie do rzymu robić reklame swojej osoby na cierpieniu tak zasłużonego człowieka, a co do samego Papieża - wielki człowiek, ale jego czas juz przyszedł; a wypowiedzi co niektórych osób conajmniej są tutaj śmieszne....

djtommi
    Guest

Ja tam nei wiem co jest w biblii bo jej nie czytalem i nie zamierzam, napisalem tylko co powiedizal najwiekszy w dziejach wizioner. a co do samozaglady i wojny to przeciez wojna tez bedize jej czescia wiec tego nei mozan oddzielac bo wkoncu wojne ludzie wywolaja czyli sami sie doprowadza do zaglady.

Uprawnienia umieszczania postów