Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 123

Wątek: Choroba Papieża...

Re: Choroba Papieża...

Nie ma już nadzieji dla papieża...

ty TylerPL jak masz takie zwisające wypowiedzi pisac to idz i lamusom druta ciągnij

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ehhh jak patrze na nie ktore komentarze to nie dobrze mi sie robi :/
    Odchodzi wielki człowiek, a nie którzy traktują to sobie jakby ich to kompletnie nie obchodzilo. Przeciez to jest Polak, Papiez, glowa kosciola!!
    Pozdrawiam

MIDO
    Guest

To jest niezwykle smutne,ze odchodzi Jan Paweł II

Zdaniem włoskich mediów Papież nie zyje...

poieram ostatnie dwa posty pzredemną, to jakaś żenada ja też czesto podażam za incjatywą: "Jezus tak, kościół nie" ale ludzie bez przesady To papierz i jego rolą jest (nawet jeśli to nic nie da) namawiać do nierozpoczynania wojny, do modlitwy za ofiary tsunami, bo on jednak daje tym wielu ludziom nadzieje I dobrze derilium_tremens że go uratowli po tym zamachu, bo od tamtego czasu uratował, dał siłę i wiarę do życia nie jednemu choremu, niepełnosprawenu... i wiem że większość się bedzie śmiać z tego postu, że co to ja za katolik nie jestem, ale ja poprostu nie wstydzęsię swojej koślawo czczonej wiary i nie potrafie zrozumieć jak ktoś mówi oPapierzu- zwykły staruszek, wokół ktorego jest dużoszumu.

wedlug mnie POWINNISCIE OKAZAC TROCHE SZACUNKU
    to byl czlowiek WIELKI i zrobil bardzo wiele dla polski i calego swiata a wy zachowujecie sie gorzej niz zule z pod delikatesow "aaa mnie to wali" to troche nie na miejscu pomyslcie troche nad soba...

I PROSZE TEGO NIEKOMENTOWAC

chodziło mi o postymido i silent dragon a i piteer też ma rację

Tango, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię - na tym polega dyskusja. Zresztą nie każdego może to obchodzić (może powinno, nie wiem nie oceniam).

ironkapela
    Guest

Papiez odszedl... Mimo iz jestem ateista smutno mi...

Uprawnienia umieszczania postów