Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 123

Wątek: Choroba Papieża...

Re: Choroba Papieża...

Plutoo napisał(a):

> Tango, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię - na tym polega
    > dyskusja. Zresztą nie każdego może to obchodzić (może powinno,
    > nie wiem nie oceniam).
    >

zatem ja wyraziłem swoja

Jednak watykan potwierdził iż papież nadal zyje....

nie, on chyba jeszcze żyje (tylko włoska telewizja mówi, że nie zyje)

TylerPL
    Guest

WeNsU, a co ja napisałem? He? przeczytałes do końca? Był on "Wielkim Wzłowiekiem", ale ostatnio wszystkie choroby, spawiły że już nie można było zrozumieć jego głosu i nie mógł się sam poruszać. Tak więc chyba lepiej żeby wreszcie odszedł na swoją załużoną "emeryturę" którą będzie miał zapewnioną w niebie niż dalej musiał się męczyć na tym świecie!

Tyler ma w pewnym sensie racje... ale tylko w pewnym sensie

djtommi
    Guest

Wiecie teraz wasze dzieci nigdy nie poznaja prima aprilisa bo jak zrobia napewno jakies swieto papieza czy cos to bedzie wypadac zarotowac w ten dzien, i beidze jakos dziwnie, musze przyznac jest mi przykro ale wkoncu jest to tylko czlowiek i dzis czy za rok umrze to bedize to samo a moze lepiej ze teraz bo juz nie bedize sie meczyl.

djtommi
    Guest

a tak aprop pamietacie przepowienie ze po 2000 roku umrze najwiekszy papiez a potem wsatpi na tron czarny papiez i beidze koniec swiata poprzez wojne wiec niezle co?? jak sie spelni to z czarnym papiezem to ja kupuje kalachai kopie bunkier bo to nei bedize smieszne.

wypowiedzi niektórych forumowiczów są żałosne... nie będę wymieniał ale jak można pisać takie rzeczy o kimś takim jak Papież, Polak!!!! On modlił się z Was większą część swojego życia i ja osobiście czuej się z nim emocjonalnie związany...

Moim zdaniem to czysty przypadek, i brednie jakiegoś schizofrenika. Ale jeśli to prawda to wolałbym sobie strzelić w łeb niż zobaczyć tą zagładę

Uprawnienia umieszczania postów