Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: REFERAT

Mieszany widok

REFERAT

siemka!!

mam prosbe do wszystkich osób ktore maja wiedze na temat weży, o pomoc!!
    musze zrobic do szkoły referat na temat : ZACHOWANIE WĘŻY, facetka zadała mi taki temat

jeśli ma ktos jakies materialy na ten lub inny temat (wcisne cos jej innego, byle by bylo o wężach) to prosze pisac

z góry dziekuje

....................................:::::::::::::: :::::::::::::::LIŻ??!! BENY:::::::::::::::::::::::::::::................. .....

Re: REFERAT

pytaj mnie o wszystko, najlepiej na mail: gwybleith@interia.pl, ale referatu Ci nie napisze:P

ja też mogę pomóc.
    będę na gg o 19.00 więc pisz

Pisz dzwon - chętnie pomogę.

najlepiej by bylo jak byś podal dokladny temat pracy jaką dostales bo z tego co wiem to watpliwy jest takie uogolniajacy temat '' zachowanie wezy'' no chyba ze to ma byc jakas praca przekrofowa streszczenie itp.

Pozdrawiam
    Serpent

A czego się spodziewać w polskim szkolnictwie? "szczegółowa biologia Epicrates subflavus i znaczenie w gospodarce człowieka" np.?
    19 lat czyli Liceum zdaje mi się.
    U mnie nauczycielka z Biologii (profil Biol-chem) na lekcji (1 w ciągu 3 lat) o gadach powiedziała tyle co nic... "Bo to są takie pierdoły"- dokładny cytat zapamiętałem to sobie.

serpent facetce ze szkoly i tak wystarczy w skrocie bo pewnie sama dowie sie duzo z tego referatu

no w sumie wszyscy mieli inne tematy, ale JA jestem szczególnym przypadkiem wiec cos takiego mi zadała

..............................................:::: ::::::::::::::::::::::::LIŻ BENY??!!::::::::::::::::::::::::::::::::::........ ..............

wiec sprawa ma sie nastepujaco:
    w referacie mam opisac jakies szczegolne zachowania wezy!! tzn. zachowanie wobec ludzi i takie tam!! jak cos to piszcie na forum bo dzisiaj na GG mnie juz nie bedzie

.........................................::::::::: ::::::::::::::LIŻ BENY??!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :.....................

może przedstaw zachowanie jakiegos łagodnego węża np. zbozowy, a pozniej agresora a na koncu napisz z czego to wynika.

Uprawnienia umieszczania postów