Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Fan Goblina // kandydat do bana

Re: Fan Goblina // kandydat do bana

tu są społeczniaki, a nie regulamin. nigdzie tak na siebie nawzajem nie zaganiają jak tutaj

a Ty chlopie masz 20 lat jak widze a piszesz jakbys mial 13.. pisze sie "Boze"

A ty Pac też sie nie masz po co czepiać Po co kolejna kłótnia??

wszystko wszystkim ale poruszacie ten temat a glowny zainteresowany cytuje "wisi mi to"-tak powiedzial Goblin w rozmowie ze mna na gg- nie wie co to za kolo i co od niego chce wiec nie komenujmy calej sprawy tylko-tu prosba do moderow usuncie kola i jego posty!!! to juz nie pierwszy raz jak ktos jezdzi po Goblinie-ludzie nie maja co robic!!!!

pozdrawiam i apraszam na spotkanie w katowicach-w2iecej info w dziale imprezy!!!

ja sie bron Boze nie kloce tylko jak widze ze dorosli ludzie robia z siebie dzieci to mnie skreca..

pozdrawiam!

heh nudzi mu sie ... a najlepsze w tym jest ze nawet kolesia nieznam i niemiałem z nim nigdy doczynienia...

Ale administratorzy sa wyjątkowo szybcy na tym forum... temat dziale "zamienie" utrzymuje sie już jakies 7 godzin a mój temat o zbanowanie uzytkownika i usunięcie tematów który zamieniściłem w dziale "Serwis tcp" został usunięty a posty zenona nie ... to jest ciekawe nie ludzie ? usówaja moje posty o prośbe usunięcia tych śmieci a samych śmieci nieusuwają... :]

taki serwis:]

kurde...
    chodziło mi o to że tutaj na forum jeden pod drugim kopie dołki i robi na zlość...
    najlepiej załatwić sprawie na privie a nie pokazywać jaki to jest siebie dobry bo znalazło sie takiego co regulamin złamał
    Wiele z nas łamie prawo i wszelakie regulaminy i jakby każdy miał na każdego kablować to by nie było chyba ok...
    Od tego jest modernizator (napewno zauważył ten post i wyciągnie z tego odpowiednie wnioski)
    A co do Zenona to chyba jakis frajer bo zamiast załatwić problem w 4 oczy robi dziecinade...
    I POPIERAM ZBANOWANIE ZENONA

Derilium - to byla jakas aluzja do mnie?

Wensu Ty chyba sam nie wiesz co mowisz....jakie dolki? buahahahah zobacz wszystkie posty ww autora....pod kim dolki kopie? skorro to jakas lajza.....pomysl czasem jak umiesz....

dolki?
    doswiadczeni na malodoswiadczonych jadą ... to jest najwiekszy przyklad
    Jeden z drugiego chce glupka zrobic

Jak ty pewnie ze mnie a ja z ciebie... a nie chce
    2 i nie Kłóćmy sie bo ty masz racje z banowaniem kolesi plebsów i ja...

Uprawnienia umieszczania postów