-
Re: Fan Goblina // kandydat do bana
tu są społeczniaki, a nie regulamin. nigdzie tak na siebie nawzajem nie zaganiają jak tutaj
-
a Ty chlopie masz 20 lat jak widze a piszesz jakbys mial 13.. pisze sie "Boze"
-
A ty Pac też sie nie masz po co czepiać Po co kolejna kłótnia??
-
wszystko wszystkim ale poruszacie ten temat a glowny zainteresowany cytuje "wisi mi to"-tak powiedzial Goblin w rozmowie ze mna na gg- nie wie co to za kolo i co od niego chce wiec nie komenujmy calej sprawy tylko-tu prosba do moderow usuncie kola i jego posty!!! to juz nie pierwszy raz jak ktos jezdzi po Goblinie-ludzie nie maja co robic!!!!
pozdrawiam i apraszam na spotkanie w katowicach-w2iecej info w dziale imprezy!!!
-
ja sie bron Boze nie kloce tylko jak widze ze dorosli ludzie robia z siebie dzieci to mnie skreca..
pozdrawiam!
-
heh nudzi mu sie ... a najlepsze w tym jest ze nawet kolesia nieznam i niemiałem z nim nigdy doczynienia...
Ale administratorzy sa wyjątkowo szybcy na tym forum... temat dziale "zamienie" utrzymuje sie już jakies 7 godzin a mój temat o zbanowanie uzytkownika i usunięcie tematów który zamieniściłem w dziale "Serwis tcp" został usunięty a posty zenona nie ... to jest ciekawe nie ludzie ? usówaja moje posty o prośbe usunięcia tych śmieci a samych śmieci nieusuwają... :]
-
-
kurde...
chodziło mi o to że tutaj na forum jeden pod drugim kopie dołki i robi na zlość...
najlepiej załatwić sprawie na privie a nie pokazywać jaki to jest siebie dobry bo znalazło sie takiego co regulamin złamał
Wiele z nas łamie prawo i wszelakie regulaminy i jakby każdy miał na każdego kablować to by nie było chyba ok...
Od tego jest modernizator (napewno zauważył ten post i wyciągnie z tego odpowiednie wnioski)
A co do Zenona to chyba jakis frajer bo zamiast załatwić problem w 4 oczy robi dziecinade...
I POPIERAM ZBANOWANIE ZENONA
-
Derilium - to byla jakas aluzja do mnie?
Wensu Ty chyba sam nie wiesz co mowisz....jakie dolki? buahahahah zobacz wszystkie posty ww autora....pod kim dolki kopie? skorro to jakas lajza.....pomysl czasem jak umiesz....
-
dolki?
doswiadczeni na malodoswiadczonych jadą ... to jest najwiekszy przyklad
Jeden z drugiego chce glupka zrobic
Jak ty pewnie ze mnie a ja z ciebie... a nie chce
2 i nie Kłóćmy sie bo ty masz racje z banowaniem kolesi plebsów i ja...
Uprawnienia umieszczania postów