Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zakłady bukmacherskie

Re: Zakłady bukmacherskie

ja stawiam dość dużo obez nie betandwin. Moja największa wygrana to coś około 600zł w toto-mix

ja czasem stawiam ale tylko pilke nozna

Deathscythe
    Guest

Jak potrzebuje sianka to wtedy ide do profka i obstawiam :] Proste... :] hehe

najlepiej sie obstawia w toto-mixie lige niemiecka powyżej 2 bramek w meczu.. stawiasz 50 zł na kurs 3 i masz 150(- podatek)

Najgorsze jest jak obstawiłeś pewniaków, masz do wygrania stówę i ci jeden mecz nie wchodzi, można sobie palnąć w łeb. Taka mała anegdota: Mój kolega obstawiał hokej i koszykówkę. Do wygrania miał ok 400 zł. Nie wszedł mu jeden mecz koszykówki, ponieważ był remis ( a w koszu remis trafia się raz na ruski rok ). Aż żal chłopaka.

Ja ostatnio zaczolem pogrywac w toto-mixie. Stawialem 3 razy:
    mialem do wygrania bodajrze 70 zl, 300zl i 140zl. Wszystko pewniaki a za kazdym razem o jeden mecz przegrywalem

Ja grywam regularnie w zakładach Profesjonał. Generalnie jest tak, ze raz się wygrywa, a raz się przegrywa. Bywa różnie, ale generalnie jestem do przodu.

Pozdrowiaski

Ja gram regularnie , najwięcej wygrałem coś ponad 100 zł , w środowisku piłkarskim w którym się obracam ( fajnie to brzmi ) wszyscy moi kumple i pełno ludzi związanych ze sportem obstawiają. Ludzie znają się na piłce , znają ludzi i dzięki temu dobrze typują. Dla przykładu ojciec mojego kumpla wygrał 15 000 zł a ja prawie co 2 tygodnie słysze że ktorys z kumpli wygrał 500-1000 zł. Jak się zna temat to nie ma problemu heheh mi zawsze 1 mecz nie wejdzie ( do czasu). Ja gra mtylko okazjonalnie i zachęcam do gry . toto mix rulez pozdrawiam !

Uprawnienia umieszczania postów