-
Zakłady bukmacherskie
Czy ktoś z forumowiczów obstawia zakłady bukmacherskie, STS, Totomix, Profesjonał, a może jakieś internetowe ?
-
Re: Zakłady bukmacherskie
moj kolega z klasy
ostatnio wygral 113 zeta i odrazu za wszystko postawil i przegral
*****:P jak ja bym wygral 113 zeta to bym palil wroty i nie obstawial wiecej tylko cieszyl sie kasa:P
-
Ja obstawialem przez jakis miesiac. Stracilem z 200 zl i nic nie udalo mi sie wygrac:/ Zawsze jeden mecz nie wchodzil, i sie w koncu wku****** i przestalem grac. Bo przemyslalem i doszedlem do wniosku ze te pieniadze moglbym w lepszy sposob wydac
-
nie mam pojecia na temat pilki noznej (wole rowery:d:d), ale kiedys obstawilem STS jakies trzy razy czy cztery razy, chcialem sprobowac, obstawialem po kursach ale nic nie wyszlo. Trzeba sie naprawde orientowac <zeby cos wygrac >w pilce tak jak taki facet, ktory ukladal w mojej chacie plytki - powiedzial ze tygodniowo zarabia 500zl na STS-ach. no i miec sposob. w Internecie sa rozne strony pt. "jak wygrać z bukmacherem". mozesz poczytacpozdrMAX
-
-
-
kiedys grywalem teraz mi sie nie chce tam chodzic
moja najwieksza wygrana to ok 26zl;P bo juz nie pamiatam
-
ja gram okazyjnie i wygrałem ok 200zl , a zainwestowałem łącznie 14zł , natomiast moj kolega już chyba wpadł w naług...co trzy dni stawia. Nieraz się zdarzało ze w tygodniu stracił 50zl :/, jakos takie granie próbuje bu z głowy wybić..narie stracił duuużo więcej niż wygrał ... a i stawiamy w totomix
-
Ja chodzę co tydzień do totomixa, czasami coś wygram. Łączne wygrane i zainwestowane chyba się zerują :P
-
ja i Dominik1 ale nie internetowe tylko w zakładzie jak narazie do przodu ;-D
Uprawnienia umieszczania postów