Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Zakłady bukmacherskie

Mieszany widok

Zakłady bukmacherskie

Czy ktoś z forumowiczów obstawia zakłady bukmacherskie, STS, Totomix, Profesjonał, a może jakieś internetowe ?

Re: Zakłady bukmacherskie

moj kolega z klasy
    ostatnio wygral 113 zeta i odrazu za wszystko postawil i przegral
    *****:P jak ja bym wygral 113 zeta to bym palil wroty i nie obstawial wiecej tylko cieszyl sie kasa:P

Mateuszbak
    Guest

Ja obstawialem przez jakis miesiac. Stracilem z 200 zl i nic nie udalo mi sie wygrac:/ Zawsze jeden mecz nie wchodzil, i sie w koncu wku****** i przestalem grac. Bo przemyslalem i doszedlem do wniosku ze te pieniadze moglbym w lepszy sposob wydac

nie mam pojecia na temat pilki noznej (wole rowery:d:d), ale kiedys obstawilem STS jakies trzy razy czy cztery razy, chcialem sprobowac, obstawialem po kursach ale nic nie wyszlo. Trzeba sie naprawde orientowac <zeby cos wygrac >w pilce tak jak taki facet, ktory ukladal w mojej chacie plytki - powiedzial ze tygodniowo zarabia 500zl na STS-ach. no i miec sposob. w Internecie sa rozne strony pt. "jak wygrać z bukmacherem". mozesz poczytacpozdrMAX

ja stracilem 6 zl

ironkapela
    Guest

Ja stawiam w STS, a jak nie chce mi sie isc to w Profesionalu, raz czy dwa bylem w Millenium, ale strasznie tepe babki tam siedza i nie moge sie skupi Od czasu do czasy cos wygram Najwieksza wygrana 120zl

kiedys grywalem teraz mi sie nie chce tam chodzic
    moja najwieksza wygrana to ok 26zl;P bo juz nie pamiatam

M.I.R.A.S.
    Guest

ja gram okazyjnie i wygrałem ok 200zl , a zainwestowałem łącznie 14zł , natomiast moj kolega już chyba wpadł w naług...co trzy dni stawia. Nieraz się zdarzało ze w tygodniu stracił 50zl :/, jakos takie granie próbuje bu z głowy wybić..narie stracił duuużo więcej niż wygrał ... a i stawiamy w totomix

Ja chodzę co tydzień do totomixa, czasami coś wygram. Łączne wygrane i zainwestowane chyba się zerują :P

cyclosternum
    Guest

ja i Dominik1 ale nie internetowe tylko w zakładzie jak narazie do przodu ;-D

Uprawnienia umieszczania postów