Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: pączek the boss :D:D:D (żart)

SD AS
    Guest

Re: pączek the boss :D:D:D (żart)

Hehe wg niego to nie swierszcz sie wykluwa tylko jajo :P A to o vagansie i kłach jagowych było genialne

ktos mi smsa wysłał o 22 :P i mi ten kilnk podał OMG

szaman już mnie nielubi

Louis Cypherr
    Guest

Skądże Ci to przyszło do głowy, szalony? :P

Buahahahaha. Ty paczek, czy jak ci tam, to widze ty masz juz cala siatke ziomalowych szpiegow i donosiciali:P O my biedni terrarysci, teraz to dopiero bedzie.
    Louis, jak tak mozna? Ziomeik ziomkow nad ziomalami cie poinformowal ze jestes, w jego mniemaniu, niefajny, a ty takie rzeczy...:P Jak mozna go nie uwielbiac?

Pączek wszyscy cię kochają. Tak trzymaj

Dark Raptor
    Guest

Ok, żarty żartami ale:

2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!
    Trochę naciągane, ale jak tak będziecie ciągle jeździć po gościu, to nie dziwię się, że robi śmietnik na forum.

Młody jest... może się nauczy, ale raczej takimi postami mu nie pomagacie ;-)

Raptor mnie to h** obchodzi co oni piszą na mój temat to swiadczy o tym ze im chyba juz wszystko zdechło i niemają co robic :/ albo o ilorazie inteligencji (chociaż sam niepopisuje sie mądroscią jesli pisze TU )

PaCZeK_1988 na początku byłeś śmieszny, ale teraz jesteś żałosny. przecież Twoje dowcipy są tak katastrofalnie denne, że załamać się można.
    idź bluzgaj i gadaj z ludzmi podobnego pokroju na jakimś ziooomalskim forum, a nie rób tutaj śmietnika. najgorsze jest w tym wszystkim to, że Ty uważasz się pewnie za człowieka fajnego(żeby nie powiedzieć trendy i cool), pewnie inteligentnego i elokwentnego(pomyślałem, że możesz mieć trudności z tym słówkiem...).
    może powinienes iść do jakiejś grupy wsaprcia? już sam nie wiem co Ci doradzić, ale najlepiej byłoby chyba gdybyś się zbytnio nie udzielał wśród takiej "niekumacji" jak my.

Wiem co ci moze pomoc: slownik ortograficzny. Taki ladny, taki popularny wyraz z takim bledem napisales:/ Pojdz do szkolki, doedukuj sie troszeczke, jak bedziesz mial do tego troche szczescia to moze cie wychowania jakiegokolwiek naucza bo takowaego ZADNEGO nie posiadasz. I zastanow sie co piszesz nastepnym razem (i najpierw wytrzyj mleko spod nosa) bo sam sobie jestes winien takiej a nie innej opiniii (a tylko ja pogarszasz takimi tekstami). Zioooooooooom!

Pozdro 387

Uprawnienia umieszczania postów