Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Poznań-giełda z psami :)))

Poznań-giełda z psami :)))

Kto wie gdzie w Poznaniu można kupic szczeniaka,nie musi byc koniecznie super rasowy) Najlepiej coś wielkości owczarka niemieckiego.A moze ktos ma do sprzedania jakiegos szczeniaka.Interesuje mnie większy pies,nie wielkości jamnika

Pozdrawaim

Re: Poznań-giełda z psami :)))

ja goraco bym ci polecala huskiego to przecudowne psy;] mozesz przejsc sie do zwiazku kynologicznego tam jest pelno ogloszen o sprzedazy szczeniat glownie rasowych albo poprostu idz do najblizszego schroniska jesli ci nie zalezy koniecznie na rasowym piesku i wybierz sobie jakas psinke;]

ja bym nie polecał rasy tylko dlatego ze jest ładna bo psa trzeba dopasowac do siebie pod wzgledem jego charakteru i wymagań-ta rasa potrzebuje bardzo duzo ruchu i jak kazda rasa pierwotna jest ciężka do ułożenia.

Trzeba z huskim 5 razy dziennie wychodzic i to tak, ze by mialy duuuuuuzo ruchu///

gielda zwierzat sielanka!!!!!
    ul.Opolska dojazd z debca autobusem 75 .........w niedziele o godzinach rannych do 12
    mieszkam nieopodal wiec mozna sie spodkac >
    pozdro wert!

ech no nie przesadzajcie z huskimi nie jest tak zle wystarczy wyjsc na 2 3 godzinki zeby sie wybiegaly i to procz krotkich spacerkow im dziennie wystarcza to fakt ze trzeba im poswiecic duzo casu zwlasza w ulozeniu ale efekty sa potem zaskakujace sama mam z moim chlopakiem 3 huskie i nie mamy z nimi duzych problemow w tym roku je wystawiamy na ogolno swiatowej wystawie trzymajcie kciuki;]

wejdz sobie na ta stronke tu masz ludzi ktorzy sie oglaszaja ze oddadza lub sprzedadza rodowodowe lub bezrodowodowe psiaki w roznym wieku http://www.karusek.com.pl/ogloszenia.php

Uprawnienia umieszczania postów