Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Prawdziwy przyjaciel...

Mieszany widok

Maks Zwierz
    Guest

Prawdziwy przyjaciel...

Siemka :[
    Dziś się przekonałem jaka jest siła przyjaźni... Potwierdziło się jaki jest mój BYŁY najlepszy "przyjaciel"... Jednym słowem mnie WYCHU....Ł. A czy wy mieliście już jazdy z "przyjaciółmi"?? Pozdro Nara MaksZwieRzaKkk

ponczos
    Guest

Re: Prawdziwy przyjaciel...

To teraz Ty go wy...jaj.

TylerPL
    Guest

Ja się jeszcze nigdy na przyjacielu nie zawiodłem. Mam najlepszego kupla Tomka, znam go od 3 podstawówki i jak na razie razem chodziliśmy do gimnazjum, a teraz razem do klasy do LO. Jest to na prawdę super kumpel! Też chce hodować gady, albo pająki, ale mu starzy nie pozwalają...

Ja mialem cos takiego, podobna sytuacja- moj "przyjaciel" udawal, ze mnie lubi- sam nie wiem czemu, wiadomo- co innego mowil mnie, co innego za plecami. Ale jakos sie specjalnie nie zalamalem, w zasadzie sie ucieszylem, ze nie zawarlem prawdziwej przyjazni z takim glupcem. Lepiej juz chyba nie miec przyjaciol nic miec takich jak ci, o ktorych mowimy- po prostu w pewnym momencie dowiadujemy sie, jacy sa naprwde i ze w sumie nie warto ich znac.

Pawloosh
    Guest

Jeszcze nie raz sie w zyciu na ludziach przejedziesz... Nie przejmuj sie, glowa do gory! A ex- kumpla po prostu olej.

witamy w prawdziwym świecie
    Kiedyś przejechałem sie na przyjaciółce (tak, przyjaźń między dziewczyna a chłopakiem jest, przynajmniej toretycznie, możliwa)
    Chyba każdy miałby coś do powiedzenia na ten temat więc chyba rozumiemy sie bez słów

ja tez sie na przyjacielu nigdy nie zawiodlem i mam nadzieje ze sie niegdy nie zawiode
    a na tamtego szczepana odlej sie kwasnym moczem:P

Max staranniej dobieraj przyjaciół, żeby kogoś w ogóle tak nazywać, to ta druga osoba musi sobie naprawde zasłużyć. Nie liczy sie ilość, a jakość nic sie nie martw, głowa do gory, niestety jak byłam w Twoim wieku to tez miałam kłopoty z pseudoprzyjaciółką- ale tak to jest jak laska, lasce wszystkiego zazdrośći:/

MIDO
    Guest

MaX taka osoba nie powinna byc nawet nazywana byłym przyjacielem.
    Kolo pokazał jaki jest pusty i to juz jego problem :/

Maks Zwierz
    Guest

dzieki za dobre słowa... Pozdro MaksZwierzaKkk

Uprawnienia umieszczania postów