-
Święcenie.
Mam pytanko kto dziś poświęcił pokarm dla swoich pupilków bo ja np wziełem dwa osesy i para mączniaków aby moje zwierzątka sporzyły pasche.............
-
Re: Święcenie.
I tak nic im to nie pomoże, pojdą do PIEKŁA bo nie były ochszczone!!!
Zresztą, kiedyś w kościele usłyszałem, że zwierzęta nie mają duszy, ani ciała, tylko mięso.
AMEN
-
Nestor, to co słyszałeś w kościele bardzo Rydzykiem pachnie :P:P
ps. A człowiek to nie zwierze?
-
czlowiek to takze zwierze i co na to powiesz Nestor
-
Jeśli zwierzę nie ma ciała, ani duszy, tylko mięso - to to mięso, które jest zwierzęciem, porusza się samo z siebie siłą woli (tylko czyjej, bo przecież nie własnej), bez pomocy mechanizmu jakim jest ciało, tak? a sesesese :>>>
Uwielbiam absurdy kościelne. Są takie.... barwne.
-
Uwierz Kościołowi...daleko zajdziesz...
PZDR
-
Hm... Ja tam raczej świerszcza ani myszy do święconki nie wpakuje, ale jak bym miał oseska (i starzy by pozwolili) to bym go na pewno do święconki wpakował. Hm... A może jednak poświęce świerszcza...
-
Siemka ! No chyba Cie porąbało... Hehehe ale jak kto lubi... hahaha Pozdro Maks
-
Też tak uważam. Człowiek to zwierzę, bo należy do królestwa Zoa.
Napisałem tylko co kiedys usłyszałem w kościele. Oczywiście się z tym nie zgadzam.
-
Ekhem, jeszcze czego?
Dosyć, że ja będę się jutro karmił tym skażonym żarciem. Moim zwierzątkom wolę tego zaoszczędzić. ]:->
Chciałem dziś sam poszukać jakiegoś pędzla i skropić to, co było uszykowane w koszyku, ale moja rodzinka niestety się nie zgodziła. A szkoda - zaoszczędziliby na czasie, benzynie i czarowniku w czarnej sukni. ]:-> Bo efekt przecież byłby podobny.
Uprawnienia umieszczania postów