Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Walki pająków w Warszawie

Re: Walki pająków w Warszawie

Świetna bajeczka

a czy w tej bajce byly smoki ?

Normalnie do TV trzeba to dać

Samael_
    Guest

Hmmm w zyciu nie czytalem tak wiarygodnie napisanej bajeczki :].Zamiast marnowac swoj "talent" tu na forum idz do jakiegos "Fakta" lub innego brukowca :].Pewnie ogladasz codziennie na Polsacie "Samo zycie" i tez chciales zostac felietonista .Proponuje odstawic ksiazki o tematyce fantastycznej i poczytac troche lektur szkolnych,a nie tracic energie na pisane wyssanych z palca bujd :].

moze to i bajeczka ale nietrudno o naśladowców po przeczytaniu takiego czegoś :/

miszi
    Guest

Przyznam że uwierzyłem na początku <wstydniś> ale tera to brzmi jak kawałek z kziążki o Gwiezdnych Wojnach gdzie na jakiejś planecie zamieszkałej przez handlarzy bronią itp. wchodzi ktoś do pabu

Nie lepiej miec wiencej pajaczków i patrzec jak se zajadaja jedzono niz ogladac jak sie zarzynaja.Tak samo inne owady!
    Precz z kanaliol!!!

P.S.Jak bym zobaczyl takiego typa co wystawia swojego podopiecznego na pojedynek to bym chyba mu w ryja strzelil, ***** !!!

niepowiem...miło się czytało,ale już po tym jak "miła pani podała Ci colę" przestało być to realne:P

"Podarłem banknot i rzuciłem nim mu w twarz" - to jest najlepsze.

BTW: ja slyszalem ze w wawie organizuja walki leasingowanych samochodow z kratkami:-D

od kogo miałeś stuff ??:P

Uprawnienia umieszczania postów