-
Sklepy zoologiczne
Mam pomysł morze by tak zrobić zeby przekonać ministra srodowiska o tym zeby została utworzona komisjia ktura sprawdzała by warunki zwierząt w sklepach co o tym sądzicie ?? każdy sklep musiałby przejsc przez to zeby mugl sie odwtorzyc i co 2 lub 3 miesiące komisja robiła by wloty >??
-
Re: Sklepy zoologiczne
Taa...
To ja ide już pisać pismo do Ministerstwa i zaczynam zbierać podpisy!! A niekompetenti sprzedawcy będą kastrowani a sprzedawczynie gwałcone!!
-
pewnie że można by było tak zrobić ! Tylko weź takiego ministra przekonaj...
-
no to zróbmy tak jak ze zwierzentami niebespiecznymi !!
-
wez Ty moze pisanke lepiej pomaluj...
-
Jeśli ktoś napisze taką petycje to będe za...poza tym jak macie coś robić to działajcie a nie po raz dwudziesty czytam prawie taki sam post po którym sprawa cichnie...
-
-
Nie, ja poprostu jestem za i nie zakladam takich postów na forum... a jak ktos ma wene to niech nie pisze takich postów "napiszmy petycje" tylko niech poprostu zrobi co chce zrobić.
-
Tu jest Polska.......tu się daje w łape :/ bo tak pewnie by było, lepiej dać raz niż inwestować w urządzanie sklepu. (sorka za pesymistyczną wizje zły dzień)
-
Ty to lepiej pomaluj pisankę, albo weź słownik i się naucz ortografii bo jak to się czyta to co napisałeś to aż krew z oczy płynie tak to boli!
Uprawnienia umieszczania postów