Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Sklepy zoologiczne

mispushupek
    Guest

Sklepy zoologiczne

Mam pomysł morze by tak zrobić zeby przekonać ministra srodowiska o tym zeby została utworzona komisjia ktura sprawdzała by warunki zwierząt w sklepach co o tym sądzicie ?? każdy sklep musiałby przejsc przez to zeby mugl sie odwtorzyc i co 2 lub 3 miesiące komisja robiła by wloty >??

ponczos
    Guest

Re: Sklepy zoologiczne

Taa...

To ja ide już pisać pismo do Ministerstwa i zaczynam zbierać podpisy!! A niekompetenti sprzedawcy będą kastrowani a sprzedawczynie gwałcone!!

pewnie że można by było tak zrobić ! Tylko weź takiego ministra przekonaj...

mispushupek
    Guest

no to zróbmy tak jak ze zwierzentami niebespiecznymi !!

wez Ty moze pisanke lepiej pomaluj...

Jeśli ktoś napisze taką petycje to będe za...poza tym jak macie coś robić to działajcie a nie po raz dwudziesty czytam prawie taki sam post po którym sprawa cichnie...

"Chodzmy, zrobcie"

Nie, ja poprostu jestem za i nie zakladam takich postów na forum... a jak ktos ma wene to niech nie pisze takich postów "napiszmy petycje" tylko niech poprostu zrobi co chce zrobić.

Tu jest Polska.......tu się daje w łape :/ bo tak pewnie by było, lepiej dać raz niż inwestować w urządzanie sklepu. (sorka za pesymistyczną wizje zły dzień)

TylerPL
    Guest

Ty to lepiej pomaluj pisankę, albo weź słownik i się naucz ortografii bo jak to się czyta to co napisałeś to aż krew z oczy płynie tak to boli!

Uprawnienia umieszczania postów