Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Fajnsa reklama :)

Fajnsa reklama :)

POdobno HONDA wydala na zrobienie tej reklamy milon dolarow i nie bylo w niej zadnych animacji komupterowych ... http://crass.on.ru/flash/honda-ad-300k.html milego ogladania
    Pozdro

ironkapela
    Guest

Re: Fajnsa reklama :)

Heh. Dobre

TylerPL
    Guest

Reklama super, ale coś mi się nie chce wierzyć żeby tam nie było animacjii komputerowtch, np. te koła samochodowe co jaką pod górę... :/

ironkapela
    Guest

No tam ewidentnie widac ze jest to zrobione komputerowo.

/reklama fajna i kilka razy była w TV... ale ze jest długa dlatego pewniejej nie puszczaja:/

Ja ja widzialem w TV raz, prosto przed ceremonia rozpoczecia olimpiady, ciekawe ile zaplacili za wyemitowanie tak dlugiej reklamy w momencie tak ogromnej ogladalnosci

ponczos
    Guest

Miom zdaniem komputerek pomagał, tak jak mówi TylerPL, te koła coś za dobrze jadą pod górkę.

Reklama dosyć często jest (była) puszczana w całości przed senasami kinowymi.

nie wierzę w milion, ale wierzę w brak efektów komputerowych właściwie to wszystko się da ;-)))))

bez komputerów grafitacji i kilku innych rzeczy by nie załatwili, ale fajne
    kiedyś była taka stara gierka, TIM, gdzie też układało się podobne rzeczy włączające siebie po kolei, świetna zabawa

Czytalem chyba w gazecie "focus" ze bylo to krecone w prozni ale naprawde nie jestem pewny i niechce nikogo wprowadzac w blad :/
    Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów